Política · 11 de Setembre de 2017. 11:33h.

La Generalitat cedirà locals si no ho fan els ajuntaments

Miquel Buch diu que es garantirà "el vot secret"

El president de l'ACM, Miquel Buch, ha garantit que tots els catalans podran votar en el referèndum del proper 1 d’octubre. “La Generalitat té previst que si no són espais municipals seran espais cedits per la pròpia Generalitat”, ha argumentat en aquest sentit.

“El més important és que tots els ciutadans puguin votar amb absoluta normalitat, amb objectivitat, amb tranquil·litat i garantint el secret de vot”, ha afegit. “Per tant, hi hagi espais municipals o hi hagi espais de la Generalitat, es podrà votar arreu de Catalunya”, ha indicat. “El més idoni és que siguin espais municipals o espais on sempre votem. Animo als alcaldes i alcaldesses que falten, aquests quatre que falten, que posin els espais”.

6 Comentaris

Publicitat
#6 M. Pilar, Barcelona, 11/09/2017 - 17:57

I aquest qui és que es permet parlar així? Si, falten quatre però els més importants! Per això veniu cada any a tocar-nos el nassos a Barcelona, perquè es veuria un gran buit!

#5 Cosme, Barcelona, 11/09/2017 - 16:51

En declaraciones a TV3 ha dicho que para burlar la Ley Española, que la actual alcaldesa o el actual alcalde no quiera ceder espacios municipales, que haga un encargo de servicios. Y algún otro regidor, mujer o hombre, que lo haga. No se porque él y el MHP buscan jaleo, que utilicen solo instalaciones de la Generalitat,

#4 Frankie90, Madrid, 11/09/2017 - 15:13

Y las fuerzas de Seguridad se encargarán de cerrar esos espacios a las 9 de la mañana. Punto y final.

#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 11/09/2017 - 14:35

Quienes aún ahora apoyan el referendum ya únicamente están apoyando una DUI. Ni un iluso creerá que esta votación tenía garantías democráticas en su planteamiento, y en las condiciones actuales, con solo Girona y los municipios pequeños cobijando el golpe, menos. Y Barcelona rehen de los caprichos de Colau, que desoye a sus bases.

#2 Arnau Penya, Premià, 11/09/2017 - 14:07

Aquest xaval que va accedir a l'alcaldia del seu poble d'una manera un tant sinistra quin ofici té? Se li coneix cap professió? Ell i la seva dona tene alguna expectativa de treballar mai en res que no sigui viure del sistema/partits? Prou VIVIDORS si us plau!