Publicitat
Política · 2 de Maig de 2017. 19:13h.

La Generalitat demana “lleialtat institucional” al Govern espanyol per a l’Agència del Medicament

Munté assegura que el procés “en cap cas serà un obstacle”

La Generalitat demana “lleialtat institucional” al Govern espanyol per a l’Agència del Medicament

Puigdemont i Munté, en una imatge d'arxiu

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha demanat “lleialtat institucional” a l’Executiu espanyol perquè Barcelona acabi esdevenint la seu de l’Agència Europea del Medicament, que actualment es troba a Londres. “No entendríem que no existís un total suport per part del Govern espanyol a la candidatura de Barcelona com a seu de l’Agència Catalana del Medicament”, ha assegurat en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu.

Munté ha explicat que existeix “coordinació” entre la Generalitat, el Govern espanyol i l’Ajuntament de Barcelona com demostra el fet, segons la portaveu de l’Executiu català, que aquest dimarts el conseller de Salut, Antoni Comín; la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat; i el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni siguin a la seu de l’organisme per informar sobre la “idoneïtat” de la capital catalana. “La coordinació ha d’existir entre les diferents administracions. La lleialtat institucional, també”, ha reblat.

La portaveu del Govern també ha considerat que el procés sobiranista no serà un “obstacle” per a la candidatura de Barcelona. “Estem convençuts que el procés que viu Catalunya en cap cas serà un obstacle, com tampoc és un obstacle que tantes empreses de caràcter multinacional s’instal·lin o continuïn apostant per Catalunya pel que fa al seu volum de negoci”, ha assegurat Munté.

Neus Munté (foto: Govern)

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#26 el último que cierre, Canovejas, 05/05/2017 - 14:35

¡¡ HAY QUE SER CÍNICOS !!

#25 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 03/05/2017 - 13:26

Ellos piden lealtad, y un ladrón caridad. Un chantajista honestidad, un violador recato y un asesino piedad. Y así hasta la eternidad.

#24 Olegarioelpilos, Bcn, 03/05/2017 - 11:39

Cómo están engañando a la tribu, está gente quieren estar en misa y repicando,no quieren morirse ni pasar hambre ,anda yá a cagaaarrrr

#23 botifler1914, Sinitaca, 03/05/2017 - 10:28

Desvaría


Y a lo peor no lo sabe. Pobre Neus

#22 Pep, Lleda, 03/05/2017 - 10:26

ninotsssssssssssssssss! però si voleu marxar!!! quins collons demanar una agència Europea quan us faran fora d'Europa

No teniu cura ni remei, soc rucs com una sabata