Política · 30 de Juny de 2020. 15:35h.

La Generalitat encara no sap quant ha de pagar a Ferrovial

“Quan Salut arribi a un acord amb ells explicaran quina és la indemnització”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, durant la roda de premsa del Govern, ha reconegut que l’Executiu català encara no sap quina quantitat haurà de pagar a Ferrovial en concepte d’imdemnització per anul·lar el contracte sobre avisos del covid-19.

Salut va signar un contracte amb l’empresa que va generar gran enrenou en el món sanitari, fet que sumat a la vinculació del germà d’Oriol Junqueras a Ferrovial i a que la constructora havia estat implicada en el cas Palau va fer que finalment es decidís rescindir el contracte.

“En aquests moments em consta que no s’ha tancat l’acord amb Ferrovial per rescindir el contracte. Quan Salut arribi a un acord amb ells explicaran quina és la indemnització”, ha assenyalat Budó.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jvcs, barcelona, 30/06/2020 - 19:49

Un recordatorio a vergés François Fillon fue declarado el lunes culpable de malversación de fondos y condenado a cinco años de prisión -dos de obligado cumplimento- y 10 años de inhabilitación y la esposa tambien, deberá además pagar una multa de 375.000 euros.
Empleo ficticio de su mujer...si tiramos de la manta con ferrovial ay ay juzgado !

#1 gurguri, barcelona, 30/06/2020 - 17:54

En la Generalitat les cuesta tener transparencia con el dinero público.Han sido muchas décadas de los negocios que Maragall denunció.