Publicitat
Política · 24 de Març de 2022. 08:45h.

La Generalitat equipara Espanya a Rússia

La delegada adjunta del Govern a la UE compara la repressió de Putin amb el procés

La Generalitat equipara Espanya a Rússia

La delegada adjunta del Govern a la UE, Erika Casajoana, ha comparat les actuacions d'Espanya amb les de Rússia en una intervenció davant el Parlament de Flandes. "Em pregunten, hi ha algun exemple a Europa dels llaços grocs? Sí. A Moscou". "Si portes un cartell blanc, t'arresta la policia. A Catalunya, si portaves una samarreta groga no podies entrar en un estadi de futbol", ha exposat.

Casajoana ha reclamat que "el que demanem a Europa, i ni hem aconseguit encara, és que defenseu els valors europeus a Catalunya amb la mateixa energia i convicció que a Bielorússia, a Ucraïna i a Moscou". "No podeu dir als ucraïnesos que són els campions dels valors europeus i després, quan Espanya ens calciga, mirar cap a un altre costat", ha afegit.

Finalment, ha afirmat que Ciutadans "és molt de dretes quan es tracta de temes catalans" i ha afegit en que "volen prohibir el català a les escoles". També ha dit que "volen anar a per tots" i que "han nascut per a lluitar contra els catalans".

El líder de C's a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha demanat a la consellera d'Exteriors, Victòria Alsina, el cessament del delegat Gorka Knorr i Erika Casajoana per les declaracions "repugnants" que ha fet davant el parlament flamenc.

gorka.jpg

Publicitat
Publicitat

107 Comentaris

Publicitat
#70 BEJOTA, bcn, 26/03/2022 - 11:46

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS ERIKA, RAHOLA , BORRAS , FORCADELL,DE GISPERT,ETC., CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.POR CIERTO, PUIGDEMONT SE POSICIONO JUNTO A PUTIN EN EL PROCÉS.

#69 FER, SABADELL, 25/03/2022 - 22:32

Como Rusia,osea como los amigos de Puigdemont no?

#68 David, FOLGUEROLES, 25/03/2022 - 10:56

¡Dios, cuantas estupideces tiene que decir estas elementas para mantener el carguito! Al principio producen una sonrisa, pero terminan cargando, ¿no os pasa a vosotros lo mismo?

#67 Llop Hammer, Barcelona, 25/03/2022 - 05:02

Yo comparo a la Generalitat con Ucrania: leyes xenófobas, batalones de neonazis violentos, prohibición de la lengua rusa y un cómico por presidente, pero no tan cobarde que se esconde en maleteros de coches y deja tirados a los suyos.

#67.1 Juan de Dios Heredia, barcelona, 25/03/2022 - 10:26

A ver Herr Llop , leyes xenófobas=VOX, batallones de neonazis violentos=VOX, prohibición de la lengua catalana=VOX, un cómico por presidente=Ab-Hascal que vivió de un chiringuito 2 años y no ha devuelto ni 1 euro.

#66 Leonor, Figueres, 24/03/2022 - 23:46

Pobre generalitat si de verdad españa fuera como rusia.