Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2019. 23:58h.

La Generalitat es juga la intervenció

Violència fora de control a Barcelona

Els greus incidents d'aquesta i d'ahir a l'Aeroport poden acabar afavorint una intervenció de l'Estat espanyol a Catalunya través del 155 o la llei de Seguretat Nacional. El Govern de la Generalitat, amb el president Quim Torra al capdavant, no només no ha cridat a la calma fins ara sinó que ha esperonat les protestes.

Torra ha fet aquest matí un tuit agraint als manifestants que "tots plegats hem fet sentir la nostra veu amb fermesa i més determinació que mai" contra "la injustícia de les condemnes als presos polítics".

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, tampoc ha condemnat la violència en la roda de premsa posterior al Consell Executiu i ha afirmat que "comprenem i compartim la ràbia de la gent davant d'unes sentències que són més una venjança més que buscar justícia.

Els Mossos d'Esquadra es van veure ahir desbordats a l'Aeroport i van haver de ser reforçats per la Policia Nacional. La policia de la Generalitat va ordenar interrompre el servei e Rodalies però no va aconseguir impedir l'arribada de la gent a l'Aeroport.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#20 AnnaMollet, Mollet, 16/10/2019 - 16:59

Pronto un 155 con vaselina incorporada; se la están ganando a pulso.

#19 Albert, BCN, 16/10/2019 - 11:17

No se de que se sorprende la gente, pues eso es precisamente lo que estan buscando. Se sienten mas comodos de victimas y de activistas que gobernando. Asi no tienen que vivir en sus contradicciones, mientras hacen que gobiernan. Es mejro dejarles asi sin intervenir para que hasta los propios indepes sufran las consecuencias de sus elecciones

#18 Gerardo, Barcelona, 16/10/2019 - 10:08

No hay mas solución que la detención inmediata del MHPu del racistorra, aplicación del 155 i Ley de Seguridad Nacional, suspensión de las competencias de moSSos y de prisiones. Cuando hace dos años se aplicó el Articulo 155 volvió la tranquilidad y los que gritaban quedaron mudos y dociles colaborando con todo el sistema nacional.

#17 Josep, Lleida, 16/10/2019 - 09:45

Cada cop més aixó s'assemble a lo de l'antiga yugoslavia. Ho se, perque hi vaig molt sovint i fa anys a croacia (Hrvastka) i eslovenia ( Slonevija ).

Cuidado que aixó pot acabar malament.
Jordi BR va sent moment que apareu tot aixó, no us podeu imaginar com pot acabar aixó.
Ah, i als politics, croates, bosnis i serbis no els hi va pasar res

#16 FERRANOT, BARCELONA, 16/10/2019 - 09:24

Cómo puede ser posible que una institución que con tanto dignidad presidió Josep Tarradellas, pueda estar dirigida ahora por un fanático incompetente y descerebrado como Chistorra. Cierto, que Pujol ya la empezó a pervertir desde un primer momento (la corrupción no es de hace poco, recordemos Banca Catalana) pero esto ya es insoportable.