Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2018. 22:23h.

La Generalitat es premia a si mateixa

El Govern atorga el premi nacional de Comunicació a un canal de TV3

La Generalitat es premia a si mateixa

El director de TV3, Vicent Sanchis i el cap d'informatius, David Bassa

El Govern ha premiat el canal 3/24 amb el Premi Nacional de Comunicació 2018 en categoria Televisió. El tribunal ha premiat el canal "per haver aconseguit, al llarg de 15 anys, ser un canal de referència informativa imprescindible, gràcies a la feina dels seus professionals i a un treball d'equip internacionalment reconegut i acreditat".

També s'han atorgat els Premis Nacionals de Comunicació 2018 a La competència en categoria radiofònica, al fotoperiodista Tino Soriano, al Núvol en categoria de mitjans d'arrel digital, a Wallapop en la categoria de publicitat i a Corisa Media Grup en Comunicació de proximitat.

El jurat dels Premis Nacionals de Comunicació de l'edició de 2018 ha estat format per la consellera de la Presidència, Elsa Artadi; el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons; el president del CAC, Roger Loppacher; el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Miquel Gamisans; la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet; la degana del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, Rosa Romà; la directora de Comunicació de la Diputació de Barcelona, Mònica Gallardo; el president de l'Associació Catalana de Ràdio, Robert Serentill; el president de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació, Ramon Grau; la degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació – UAB, Maria José Recoder; el professor del Departament de Comunicació – UPF, Joan M. Corbella; el director general de Mitjans de Comunicació, Ignasi Genovès; i el COI de McCann Worldgroup Spain, Enric Jové.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 botifler1914, Sinitaca, 11/12/2018 - 16:55

Joder que viejo se ve a Sanchis, se ve que la huelga de canapes le pasa factura.

#5 opinador, Barcelona, 11/12/2018 - 09:20

el onanismo intelectual es una de las características básicas del catalanismo más destructivo, eso y mear la palabra "Nacional" por cada esquina que pasan

#4 Rogeli, Tornabous, 11/12/2018 - 03:53

Ellos se lo guisan....Ellos se lo comen.....son de la raza superior.

#3 Chris, Lleida, 11/12/2018 - 00:25

qui paga mana. Els premis de tot cada cop tenen menys valor. No cal tenir moltes llums al cap per veure que no son objectius.

#2 Rasca, castelldefels, 10/12/2018 - 23:02

Son como juan palomo...........