Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2019. 10:49h.

La Generalitat exculpa els menes

“Ha passat el que ha passat quan no treballem prou per una societat lliure d'agressions masclistes”

La Generalitat exculpa els menes

La Secretària d’Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, en declaracions a RAC1 ha manifestat, en referència a les noies violades pels menes, que "condemnem aquestes dues agressions i ens posem a disposició de les dues dones víctimes. Continuarem posant èmfasi en la formació de prevenció de la violència masclista. Volem que quedi clar que no justifiquem aquestes agressions, que són injustificables". “És important que posem l’èmfasi en l'agressió, no en debats de qui, el què i el com”, ha dit.

“Ha passat el que ha passat quan no treballem prou per una societat lliure d'agressions masclistes”, ha considerat. "Aquests joves estan amb la justícia juvenil, en un centre d'internament de justícia juvenil. No tenien antecedents. Només un tenia actituds disruptives”, ha sentenciat.

"La immensa majoria dels mena entren per Andalusia i la majoria no s'hi queden. És evident que no tenim els recursos i el suport per part de l'Estat que mereixeríem”, ha denunciat.

“No és normal que, sense que ens arribi una pastera a la Barceloneta, haguem d'assumir fins al 50% dels joves migrats que arriben a l'Estat Espanyol. Tot plegat, sense recursos econòmics ni informació ni mitjans de coordinació”, ha lamentat. “Quan volem parlar amb l'Estat espanyol, sempre trobem un silenci a l'altra banda de la línia telefònica o de la taula, si hi ha negociacions”, ha criticat.

“El sistema acull 4.200 menes. Un 1'6% de tots ells estan a justícia juvenil o hi han passat: és un percentatge petit. La immensa majoria d'aquests joves fan un esforç d'integració”, ha reivindicat.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#48 Blop, Bcn, 04/07/2019 - 00:00

Dejemos de pensar en banderas. Esto es un problema muy grande en Europa occidental. Un cáncer que hay que extirpar. Por lo menos en Europa del este de han impermebealizado. Una vez les hemos dado la paguita se acabó. Si se la quitas te la lían. Somos muy pero que muy listos

#47 Alcoberro´s, Barcelona, 02/07/2019 - 11:43

¿Y si algún día la víctima es esposa, hija o nieta de algún politiquillo ? y digo politiquillo porque no llegan ni a proyecto de político. Su definición perfecta sería "ineptos"

#46 Finsescoions, Blanes, 02/07/2019 - 10:08

Crec que en aquests moments difícils hem de recordar que tots som fills de Déu
També tota obra de Déu te el seu sentit, encara que la ment humana no arribem a comprendre
Finalment només recordar que Déu crear l'estret de Gibraltar.....
Lloat sigui Déu. Ibnshala!!!!!
Déu a totes ses cases, i cadascun a ca seua

#46.1 Finsescoions, Blanes, 03/07/2019 - 10:36

Perdó
Pels comentaris no s'ha entes la ironia
Pata y a su casa!!!!!
Així ho entenem tots!!!

#45 Antonio, Barcelona, 02/07/2019 - 06:38

¿Cómo.van a ir en contra ? La Generalitat debería ser responsable civil subsidiaria de todo lo que hagan los malditos menes. Ellos los trajeron y ellos tienen que vigilarlos.

#44 David, Badajoz, 02/07/2019 - 00:31

A sus mierdas de países. Hay q cercar Marruecos entero y q no salgan del país más mierda del mundo????