Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2021. 12:02h.

La Generalitat fitxa la germana de l'exconsellera de Salut

Núria Vergés cobrarà més de 80.000 euros com a directora general d'Igualtat i Feminismes

La Generalitat fitxa la germana de l'exconsellera de Salut

El Govern ha nomenat Núria Vergés i Bosch, germana de la que va ser consellera de Salut Alba Vergés, com a nova directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, adscrita al departament d'Igualtat i Feminismes, amb un sou de 87.456 euros bruts a l'any.

Núria Vergés és investigadora i professora del Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona (UB), i forma part del grup de recerca Copolis sobre Benestar, Comunitat i Control Social i de l'Institut Interuniversitari d'Estudis de Dones i Gènere.

També ha estat directora de la Unitat d'Igualtat de la UB, i ha col·laborat amb diversos col·lectius feministes i per la transformació social, a més de treballar en diverses universitats i centres de recerca catalans i internacionals.

La germana de l'exconsellera és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB, ha cursat màsters relacionats amb les polítiques públiques i socials i és doctora en Societat de la Informació i del Coneixement per la UOC-In3.

La Generalitat destaca en el seu currículum que "també es defineix com a feminista i activista tecnosocial" i afegeix que "ha participat i col·laborat amb diverses entitats i col·lectius feministes i per la transformació social".

albavergesan.jpeg

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#39 Juan Ricart , Barcelona, 24/09/2021 - 17:46

Supongo que el sueldo se ha fijado en función de su masa corporal ¿verdad?

#38 Jordi, Igualada, 24/09/2021 - 11:50

Per una vegada, aquest és un cas on no té culpa de ser la germana de qui és. La Núria Vergés té el currículum, l'experiència, la capacitat i les aptituds per desenvolupar aquesta feina, la seva germana, com a consellera de Salut, clarament no. És una llàstima que es taqui un gran nomenament per culpa d'això.

#37 Agustin, Badalona, 24/09/2021 - 09:05

Típica cara tractoriana, que puede salir mal?

#36 Carlos Gomez, muruenu de la serra i ole, 23/09/2021 - 22:50

Pero como no ha de querer a Catalunya hasta el muelle del hueso esta gente ?

Mas que a su madre.

#35 mateu j.c., Barcelona, 23/09/2021 - 21:54

aquesta joia gairebé 90000 euracos per no fotre un pal a l'aigua. ni un einstein d'avui en dia cobraria tant deixant-se la pell dia i nit per treballar pel bé de l'humanitat.