Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2011. 13:47h.

"La Generalitat gairebé no pot pagar les nòmines"

Oriol Pujol denuncia el "festival de pagar sous a tutti quanti" en temps del tripartit

El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha revelat que la situació financera de la Generalitat és tan "dramàtica" que "gairebé no es poden pagar les nòmines" de l'administració catalana. En declaracions a COM Ràdio, Oriol Pujol ha justificat així que el president de la Generalitat, Artur Mas, viatgés en classe turista en el seu vol a Madrid, per llançar un "missatge" d'austeritat a la ciutadania.

"Si la situació financera és tan greu que dificulta el funcionament ordinari de la Generalitat, no és important que el president de la Generalitat llanci un missatge?", ha plantejat. El missatge de Mas, segons Pujol, pretenia deixar clar que "estem fotuts, la situació és molt complicada financerament parlant i jo vaig en classe turista de la forma més austera possible".

"A veure si parlem clar. Gairebé no es poden pagar les nòmines de la Generalitat. Ja sé que el govern en això ha de ser més prudent. Jo no tinc per què ser tan prudent", ha afirmat Pujol, que ha denunciat el "festival de pagar sous a tutti quanti" en temps del tripartit.

"Jo ja entenc que el Govern en això sigui molt prudent i algú després dirà que cal donar-li una estirada d'orelles al senyor Oriol Pujol. Que em estirin el que vulguin", ha afegit.

Oriol Pujol, durant una roda de premsa
Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 lleidata, lleida, 02/02/2011 - 09:57

pero si todo el dinero se lo dan a los inmigrantes ,les pagan todo y mas ,es que estais ciegos abrir los ojos cojones ,nos estan expoliando y no es franco ni españa señores ,son las asintentas sociales ,dando dinero como si fueran caramelos ,abrir los ojos cojones .

#32 ramoneta, bcn, 02/02/2011 - 09:12

Ay Oriolet, qui t'ha renyat a casa? Si no són el papa o la mama, no crec que ningú s'atreveixi amb el nen. Com porteu això de les xarxes socials, en que tothom pot opinar? Pica, eh? Com han canviat les coses en set anys... No us en deixarem passar ni una!

#31 mireia, barna, 02/02/2011 - 06:48

Mira que són.. Els ecspanyalufos de sempre aprofiten totes les ocasions per posar la peülla als comentaris... vingui o no vingui a tomb..que marxin de Catalunya d'una vegada si hi estan tan incòmodes.. que se'n vagin a Ecspanya que nosaltres no els vam demanar pas que vinguessin..

#30 pere, bcn, 02/02/2011 - 01:08

ja s´estan emportant els diners a cabassos, nomes arribar. Si quan eran a l óposicio robaven ara us podeu imaginar.tenen el PALAU de la Generalitat

#29 Exorcista, , 02/02/2011 - 00:07