Publicitat
Política · 14 de Juny de 2022. 17:46h.

La Generalitat no es planteja alliberar els seus peatges

Elena demana "alguna aportació" a l'Estat per aixecar barreres a la C-32 al Garraf

La Generalitat no es planteja alliberar els seus peatges

El conseller de l'Interior, Joan Ignasi Elena, ha manifestat que la Generalitat no té previst alliberar el peatge de l'autopista Pau Casals, la C-32, en la zona del Garraf per a desviar part del trànsit que col·lapsa l'AP-7 al Penedès.

Elena, a pesar que la titularitat de la via és de la Generalitat, ha afirmat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que la Generalitat no apostarà per llevar el peatge fins que l'Estat es comprometi a assumir el cost de la gratuïtat.

El titular d'Interior ha manifestat que "quan es va produir l'alliberament de les radials de Madrid, el Govern ja va demanar alguna aportació per alliberar els peatges que encara existien a Catalunya" i ha afegit que "ens adrecem al Govern de l'Estat que ens ajudi" a "desdoblar la circulació cap a Barcelona a través de la C-32 i l'AP-7". "Estic segur que per part de l'Estat s'estudiarà la possibilitat de fer-ho", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 pepe, andorra, 15/06/2022 - 11:11

a jeta, no hay quien les gane. Y el q no se quiera creer las mentiras de este señor, q reviente.

#3 Monchimon, Barcelona, 14/06/2022 - 20:37

El chaquetero del gordo Elena con sus ocurrencias. Uno de los personajes más cínicos de la política catalana que ya es decir. Solo hay que recordar la purga que hizo en los mossos.

#1 Neferu, Barcelona, 14/06/2022 - 18:17

Mai de la vida, si us plau. És un impost que va directament per a la republiqueta a l'exili. No pueden prescindir de ese impuesto .¡¡ Que se fastidie el pueblo!!