Publicitat
Política · 20 d'Agost de 2008. 09:49h.

La Generalitat permetrà als funcionaris treballar des de casa

El Govern també els hi oferirà formació per a la prevenció del risc laboral

La Generalitat permetrà als funcionaris treballar des de casa

Els funcionaris podran treballar dos dies des de casa

Els funcionaris podrien treballar des de casa un parell de dies a la setmana en el cas de que la propera tardor la Generalitat tiri endavant el pla pilot que té previst, segons informa La Vanguardia. A partir de la propera tardor, un centenar de funcionaris de l'administració catalana provaran aquesta nova modalitat. A més, el Govern oferirà formació als funcionaris sobre la prevenció de risc laboral, malgrat que aquests treballin des de casa. Els funcionaris que treballin des de casa, això sí, tindran supervisors que avaluaran la seva tasca mitjançant uns qüestionaris. En cas d'èxit, aquesta modalitat tindrà continuïtat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Inxènius, Barcelona, 21/08/2008 - 15:13

Uiii, què modern i que megaenrotllaaaat. ..Ara només falta que els deixin treballar des de casa despullats. Seria multimestís i xupidelmón¡¡¡¡¡¡

#12 Antoni Lluís, 25007, 21/08/2008 - 11:14

Et pagarà el consum de telèfon? et pagaran la connexió (bona) a Internet? et pagaran el tiquet de menjador? No crec que tot siguin avantatges per als funcionaris que tindran teletreball. Cal ser més objectius en les apreciacions i valoracions. O no?

#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 21/08/2008 - 09:58

Sisco (Artesa) Eres un demócrata nato y un gran gestor. Eso de seleccionar el personal según carnet es de pura escuela nazionalista.
Debes de ser del PP o similar.
Con estos procedimientos ¿fem pais o dictadura?
PS. Olvidaste exigir pureza de sangre.

#10 sulfuro sulfuro, Barcelona, 21/08/2008 - 09:52

Consciente de que muchos funcionarios, no pegan golpe en la oficina en el tiempo que les dejan las salidas a tomar café, la cándida Generalidad va a intentar que los pedidos de informes a millón el kilo, los hagan desde casa.
Almenos ahorraremos luz.

#9 treballador públic, Barcelona, 20/08/2008 - 23:46

si al que treballa a casa li paguen el mateix que als que hem d'anar a la feina que hem de pagar transport, menjar, cangur pels fills durant el temps de desplaçament a la feina, deu n'hi do l'il·luminat/da que se li ha acudit la brillant idea.