Publicitat
Política · 13 de Març de 2013. 12:52h.

La Generalitat planeja utilitzar les targetes sanitàries com a cens per a la consulta

Rivera adverteix Mas que "demanarem la seva dimissió i anirem als tribunals"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha denunciat, durant la sessió de control a Artur Mas, que la Generalitat planeja utilitzar les targetes sanitàries com a cens per fer el referèndum d'autodeterminació.

El líder de C's ha advertit que "demanarem la seva dimissió i anirem als tribunals si el Govern està utilitzant les targes sanitàries de tots els ciutadans que estan a Catalunya per organitzar el referèndum il·legal”. 

Albert Rivera li ha preguntat si és cert que “vol fer un referèndum il·legal i una declaració d’independència unilateral com al Kosovo” i, en aquest sentit, ha alertat que "li pregunto perquè hem tingut coneixement que planegen dues coses: o fer un referèndum il·legal utilitzant targetes sanitàries de la gent que viu a Catalunya o bé, com va dir el senyor Rull, no descarten una declaració catalano-kosovar”.

El president de C’s ha demanat explicacions a Mas en nom de l’Álvaro, un dels 200 ciutadans que han traslladat les seves preguntes al partit a través de les xarxes socials, i ha defensat que a C’s “no volem que Catalunya sigui el Kosovo del Mediterrani ni Espanya els Balcans" sinó que “el nostre model és el de Massachussets i Baviera”. Rivera ha demanat a Artur Mas que “si no es veu capaç de governar Catalunya dins d’Espanya i d'Europa, plegui”.

Rivera, mostrant la seva targeta sanitària
Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#27 Nil, Barcelona, 14/03/2013 - 09:37

Por em fa quan algú diu "poble" pensant únicament en una part d'aquest.

#26 vramoneda, Sentmenat, 14/03/2013 - 08:29

Quin poc respecte te aquest Albert Rivera Diaz per la democràcia. Es pensa que fa gràcia però, acabarà com tots els absolutistes-unionistes. Quan siguem estat es quedarà a Catalunya! Al temps, que queda poc!

Visca la DUI!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded

#25 Pol, Llagostera, 14/03/2013 - 08:22

Cap vergonya tenen aquests de ciutadans! És per flipar, regeneració democràtica, però sense consultar al poble el que no els interessa, no?! és que és patètic!

#24 carracuca, barcelona ESPAÑA, 14/03/2013 - 00:29

las de caprabo, consum, eroski, biblios, párkings, también serán válidas, al fin y al cabo las urnas serán de cartón, como podrán votar los niños de teta pues valdrán las del club super3. Y como dice kropo, por supuesto los carnets culerdos tendrán prioridad. ¡¡¡Es que estos indepes son la coña

#24.1 Núria, Reus, 14/03/2013 - 10:52

No entenc el presumpte humor espanyol de la Caca Ruca. Algú tan penós i primari com ell, o ella, ens pot explicar on hi ha la gràcia?

#23 Kropotkin autèntico, Vic, 14/03/2013 - 00:29

Yo propongo que solo se puedan usar los carnets de Falangista, así solo podremos votar los militantes de C's...juas, juas

#23.1 Juas, juas, 14/03/2013 - 13:39

¡Hey, y los abuelos de los independentistas también!