Publicitat
Política · 27 d'Agost de 2020. 16:41h.

La Generalitat prefereix Ferrovial a l'Exèrcit

Els rastrejadors militars vindrien gratis

El Govern ha descartat recórrer els 2.000 rastrejadors de l'Exèrcit que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha posat a disposició de les comunitats autònomes, perquè “en aquests moments tenim un sistema propi”, en referència al que ofereix l'empresa Ferrovial. El Departament de Salut va adjudicar sense concurs públic el rastreig i seguiment de positius de coronavirus a Ferroser -una filial de Ferrovial- per un import de 17 milions d'euros.

La portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, ha afirmat que “s'han multiplicat els efectius de rastreig des del Govern de Catalunya. En aquests moments no és necessari, però això no vol dir que si en algun moment fos necessari no puguem demanar allò que considerem oportú”.

Budó ha indicat que “encara no en coneixem la lletra petita dels anuncis de Pedro Sánchez” i ha destacat que “des del Departament de Salut s'ha activitat un sistema de rastreig”. Tanmateix, la portaveu del Govern no tanca la porta a sol·licitar rastrejadors de l'Exèrcit, perquè “si alguna cosa hem après en aquesta pandèmia és no poder parlar de manera categòrica mai més”.

“Farem tot el que sigui necessari per preservar la saluts dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya”. “Si és necessari, activarem el que sigui necessari”, ha reblat Meritxell Budó, a pregunta dels periodistes en la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 josep Maria , TARRAGONA, 29/08/2020 - 13:33

Los tanques són de regalo no

#23 pepe, andorra, 28/08/2020 - 18:36

normal, si no lo hacen así, no caen comisiones, presuntamente, opino, q no afirmo.....Lo raro seria lo otro, q yo pensaba q la noticia era q una persona fuera mordida por un perro y no al revés, cosas veredes, amigo Sancho.....Q tambien es pq no es su dinero, q su fuera el suyo seria como el chiste del merengue el cule y el billete de loteria.....

#22 Marcial, Santa Coloma, 28/08/2020 - 12:02

Es que estos militares se ven demasiado militares

#21 Kropotkin, Bic, 28/08/2020 - 11:05

Cuando sobra el dinero, ha de notarse. Jua, jua, jua,...

#20 Fierecita, Montgat, 28/08/2020 - 09:59

"...adjudicar sense concurs públic" un contratazo de 17 kilos uf!
Lo mismo que la partida de 34 kilos para comprar unos "hinchables de ferias amarillos" y convertirlos en "recepciones de hospital".
jeje cuanto compinche hay suelto.