Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2016. 17:43h.

La Generalitat prepara l’aparell exterior

Forcadell és reuneix amb els vuit delegats de Catalunya al món

La Generalitat prepara l’aparell exterior

Carme Forcadell i Raül Romeva amb els delegats del Govern a l'exterior

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el conseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva, s’han reunit aquest dimarts amb els vuit delegats del Govern a l’exterior en el marc d’unes jornades de treball que s’estan celebrant a Barcelona, i que van començar ahir amb la trobada que van mantenir amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Aquestes jornades tenen com a finalitat dissenyar la política internacional que ha de seguir el Govern, així com coordinar les delegacions exteriors amb les oficines d’intercanvi econòmic d’ACCIÓ (Agència per a la competitivitat de l’empresa); i decidir quines són les noves seus estratègiques que el departament de Romeva hauria d’obrir durant aquesta legislatura.

De moment, les presència internacional de la Generalitat es preveu reforçar amb dues noves delegacions: una al Marroc, i una altra al Vaticà.

Els vuit delegats de la Generalitat a l’exterior són: Luca Bellizzi, delegat a Itàlia; Andrew Scott Davis, delegat a EEUU,Mèxic i Canadà; Josep Manuel Suárez, delegat a Regne Unit i Irlanda; Amadeu Altafaj, delegat davant UE; Martí Anglada, delegat a França i Suïssa; Marie Kapretz, delegada a Alemanya; Adam Casals, delegat a Àustria; Ramon Font, delegat a Portugal.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Magic World of Oz, Espanya, 20/04/2016 - 12:52

La bruja del Este suelta a sus monos alados

#9 Pepon , Bcn , 19/04/2016 - 23:59

Y el delegado del Vaticano a qué se dedica si puede saberse?

#8 Vergonya aliena sento, la propera peli de James Bond, 19/04/2016 - 23:18

L'Organització criminal SPECTRA dirigida per Ernst Stavro Blofeld (Romeva) amenaça la pau mundial desenvolupant el Pla Omega pel cual totes les noies del mon esdevindran dobles perfectes d Carme Forcadell..Aviat la Gene signara un protocol amb Corea del Nord per fabricar la 1ª bomba atomica catalana

#7 Carlos Gomez, Bcn, 19/04/2016 - 21:26

Viaje con nosotros
si quiere gozar.
Viaje con nosotros
a mil y un lugar
y disfrute
de todo al pasar
y disfrute
de las hermosas historias
que les vamos a contar.
Viaje con nosotros
y podra encontrar
atactivos monstruos
que le sonreiran.

#6 T Creus, Corruptaluña 4 %, 19/04/2016 - 19:50

!! Cuanto chupóptero junto !!!