Publicitat
Política · 27 d'Agost de 2017. 19:34h.

La Generalitat promou fer negocis amb Aràbia Saudita

Malgrat les crítiques a la manifestació contra el regne saudita

Les crítiques contra l'Aràbia Saudí van ser molt presents a la manifestació contra el terrorisme celebrada dissabte a Barcelona. "Les vostres polítiques, les nostres morts", era un lema molt repetit que es podia llegir al costat d'una fotografia de Felip VI i el Rei d'Aràbia Saudita, Salman bin Abdulaziz, però la Generalitat promou fer negocis amb el regne saudita.

L'Oficina Exterior de Catalunya als Emirats Àrabs Units pregunta si "vols fer negoci als Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Qatar, Líban, Kuwait, Oman i Bahrain" i, a través de la seva web, anima als empresaris a descobrir "les oportunitats que les empreses catalanes hi tenen".

La directora de l'Oficina, M.S., explica en un vídeo que "els Emirats Àrabs Units jutament amb molts altres països de l'Orient Mitjà tenen un índex de creixement del PIB bastant alt en comparació amb altres països o regions del món" i remarca que també "són netament importadors".

"Com que són països molt àrids, amb escassedat d'aigua, fa que tots els productes alimentaris siguin una oportunitat per a l'empresa catalana" i afegeix que "hem tingut missions i projectes concrets d'empreses catalanes que en un termini relativament curt han introduït els seus productes als supermercats".

Sitjas assenyala que "també és important el sector de la construcció" i, en aquest sentit, diu que "amb motiu de l'Expo 2020 que es farà a Dubai i al mundial de la FIFA de Qatar 2022 s'han creat moltes noves oportunitats en licitacions".

Finalment, M.S. destaca altres sectors com el de les energies renovables, les telecomunicacions i el sector salut. "Tenim empreses catalanes de tots els sectors: il·luminació, construcció, media, cosmètica, empreses de maquinària industrial", conclou.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#27 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 29/08/2017 - 17:16

La Generalitat (del nord) ven armes -com el rei i l'estat espanyol- a aquests estats àrabs?

#26 Faithless , Barcelona, 28/08/2017 - 21:05

Un cop més un titular d'aquest web és tendenciós. Dissabte el que molts ciutadans de Catalunya vam condemnar i per això hom va xiular el rei espanyol, són els negocis amb armes, no els possibles negocis amb aliments.

#24 JORDI, Salou, 28/08/2017 - 15:58

La GEneralitat NO un conseller de CDC , després es pregunten per què perden vots

#23 Rafael, Falset, 28/08/2017 - 11:58

Esta informació es per fomentar la inversió o be la venta de productes dels empresaris que estiguin disposats a posicionar-se en el mercat Àrab . Això no te res que veure ni amb política ni es cap conspiració de pensaments ideològics
Fomento, que es del estat espanyol tambe ho promou, jo mateix vaig anar a una conferència que L'emirat de duba

#23.1 Amposta, BCN, 30/08/2017 - 15:35

El tema és que propicien el comerç amb paisos que tracten a la dona com un objecte, no permeten la homosexualitat i a mes a mes exploten els traballadors que venen del Sud d'Asia (Sri Lanka, India, Indochina, Malaysia, Indonesia...) DOBLE MORAL DE LA GENERALITAT.

#22 sid, bcn, 28/08/2017 - 11:07

Això d'aràbia és una part de la guerra entre musulmans d'Arabai, Iran,..... Sembla q si el rey és amics dels arabs, potser altres son amics o treballadors d'Iran o Quatar