Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2017. 22:04h.

La Generalitat replica a Montoro que "hi haurà referèndum"

Junqueras assegura que "l'1 d'octubre hi haurà urnes plenes de vots"

La Generalitat replica a Montoro que "hi haurà referèndum"

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha assegurat que "és evident que hi haurà un referèndum" el pròxim 1 d'octubre. El vicepresident ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de l'oficina de l'Agència Tributària Catalana a Mataró. D'aquesta manera, Junqueras considera que les paraules del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro corroboren "la bona gestió i la bona funció" de la Generalitat.

El vicepresident també ha assegurat que "el que és rellevant és que el dia 1 d'octubre hi haurà urnes plenes de vots". Junqueras ha afirmat que "tota la informació és plenament accessible i no hi ha cap inconvenient en ser absolutament transparents en la gestió de la informació". Sobre les possibles mesures coercitives en cas que es detectin partides per al referèndum, el vicepresident ha assegurat que "no és cap sorpresa, ens anuncien mesures coercitives i legals de tot tipus".

Oriol Junqueras ha respost així al ministre d'Hisenda, que avui mateix havia anunciat les noves mesures de control del Fons de Liquiditat Autonòmica que el govern espanyol ha posat en marxa per tal d'evitar que "ni un sol euro del pressupost de la Generalitat vagi destinat a finançar partides que han estat declarades inconstitucionals".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 M, Sabadell, 02/09/2017 - 13:49

Y este hombre, después de las trolas y del fracaso del referendum, todavía pretenderá ser presidente de Catalunya.
Será para alucinar pepinillos de colores.

#7 Protágoras, bcn.España, 01/09/2017 - 17:39

Democracia a la venezolana.
Un referéndum en el que está en juego España requiere de la participación del conjunto de los afectados, es decir todos los españoles. Lo que quiere hacer Junqueras no es un referéndum democrático sino una cacicada como las de Maduro.

#6 Jordi, Girona, 01/09/2017 - 12:00

Junqueres, els catalans no ens mereixem un govern mentider, ni un cap dels mossos mentider. Ja saps que qui diu mentides mai en diu una de sola. A saber tota la merda que amaguen. I sàpigues que davant les mentides "quien calla otorga", per alguna cosa serà. "No diràs falsos testimonios ni mentidas", oi ?

#6.1 Jordi BR, L'H, 01/09/2017 - 14:30

Tens raó, independencia ja!!!!!! Quin fàstic haver d'aguantar el linxament després d'un atemptat on han mort 16 persones innocents i el que no s'ha fet mai a Espanya en cap atemptat de qüestionar el treball policial, s'està fent de forma cínica per interés polític

#6.2 Fals del tot, Girona, 01/09/2017 - 19:11

No es questiona el treball policial, es questiona dos alts càrrecs per incompetència i per irresponsabilitat . A veure si ho enteneu.

#5 0105, bcn, 01/09/2017 - 11:22

anda Junqueras pon la firma y vete a comer unos donuts, a ver si de una vez, ya que sois tan valientes, firmais de una vez y acabamos con este circo. En otros paises europeos ya estariais hace tiempo en otro sitio., pero esperemos que aunque un poco tarde os pongan donde debeis estar.

#4 JC, Barcelona, 01/09/2017 - 00:59

Muy valiente, sí, pero ¿y la firmita?