Publicitat
Política · 5 de Maig de 2017. 09:31h.

La Generalitat reptarà l'Estat

Tardà revela que “obrirem els col·legis electorals i que després facin el que vulguin”

La Generalitat reptarà l'Estat

Junqueras, Puigdemont i Romeva (foto: Ruben Moreno)

El diputat d’ERC, Joan Tardà, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha assegurat que “obrirem els col·legis electorals i que després facin el que vulguin, quedaran en evidència davant el món”. “Aquest referèndum es farà perquè per primera vegada tenim les eines per fer-lo”, ha afirmat.

Tardà ha celebrat que “el que estem fent és extraordinari, no ho havíem fet mai i no havíem previst que passaria”. “Ara som en un escenari nou, tenim les eines per poder fer un 14 d'abril”, ha reivindicat, a més de considerar que “el punt de trobada no és el sí a la independència, és la crida a participar en el referèndum”.

Pel que fa als Pressupostos, ha lamentat que “el govern que ens nega el dret a decidir es consolidi amb el suport d'un partit nacionalista com el PNB”. “Aquells que ens volen mal van obtenir una gran victòria aprovant uns Pressupostos que els consolida al capdavant d’un Estat que intentarà fer-nos descarrilar i que no puguem posar les urnes, cosa que no aconseguiran”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#47 Pepet, Sabadell, 06/05/2017 - 13:03

Aquesta fotografia és digne d'un estudi psicològic; en Junqueras amb cara de circumstàncies i mirant de reüll, el President abocant intel.lecte i en Romeva memoritzant, per poder seguir al líder, sense errors.

#46 Josep-Maria, Barcelona, 06/05/2017 - 12:39

Ja era hora que algú connectat amb el govern parlés tan clar. El que diu Tardà sobre la singularitat del moment que vivim és molt encertat. ¡Endavant amb el referèndum!

#45 Pepon, Bcn, 06/05/2017 - 11:30

Supongo que esta vez firmarán las órdenes y no dirán que lo organizaron los voluntarios

#43 El Trinku, El Pet que porta CAT, 05/05/2017 - 20:44

L´únic que obrireu, Tardà, seran les tapadores dels embornals, quan les coses s´us posin coll amunt... com ja varen fer els vostres avant passats, per fugir per les clavagueres...

#42 Flanagan, BCN, 05/05/2017 - 17:29

El tontainas de Cornellà,que va por la calle y se ríen de el