Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2012. 10:42h.

La Generalitat sancionarà Renfe

Recoder anuncia que "l’expedient informatiu acabarà amb una sanció i important" perquè "no tracta els ciutadans com es mereixen"

La Generalitat sancionarà Renfe

Lluís Recoder, amb Ana Pastor, en un tren de Rodalies

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha anunciat que "l’expedient informatiu a Renfe acabarà amb una sanció i important. No tracta els ciutadans com es mereixen. No és un servei propi del Segle XXI i això és absolutament intolerable”.

En declaracions a El món a Rac-1, ha apuntat que "estem indignats amb l'actitud de Renfe. No informen els usuaris de la vaga, no informen dels serveis mínims, tenen una política de comunicació amb els seus usuaris que no passa per tractar-los com a clients o ciutadans sinó que van absolutament a la seva. No només ens amoïna, sinó que ens indigna com a Govern”.

“No podem tolerar de cap manera -ha dit- que aquestes molèsties, cap als usuaris, que són totalment injustificables, es vagin repetint. Són incompliment de serveis, incompliment dels horaris, manca de comunicació... Renfe persevera en l’error perquè ells tenen l’expedient obert i ho saben perfectament”.

D'altra banda, el conseller ha fet referència a les vagues de TMB i ha expressat que no hi ha cap mena de voluntat d'acord per part dels sindicats”. “Cal garantir el dret dels ciutadans de moure’s i anar a treballar i amb uns serveis del 33%, fins i tot, hi ha alguns moments que podem tenir problemes de seguretat”, ha afegit.

“L'ajuntament de Barcelona potser té raó. L'impacte que tenen les vagues del transport públic ens han de fer pensar si n'hi ha prou amb un 33%. Des del departament pensem que els serveis mínims en les vagues de transport públic s'han d'incrementar i força”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep-Maria, Barcelona, 02/11/2012 - 13:27

Molt bé: la Generalitat (Recoder) saciona Renfe; Renfe (Pastor) rebutja la sanció o en retarda el pagament "sine die" i tots contents, tret dels usuaris, és clar.

#5 Molt enfadat, Terrassa, 01/11/2012 - 20:50

Els hi ha costat adonar-se que Renfe no tracta els ciutadans com es mereixen. Els trens són ronyosos, bruts, cutres i fan pudor. Però això ja fa anys que dura. No cal que parlem que mai han estat puntuals i ara, a més, podem afegir que ja es comencen a trobar rates les andanes, de vergonya!

#5.1 anticiu, bcn, 02/11/2012 - 01:44

Pues agafeu la bici com els pijoecologistes

#4 cartanya, bcn, 01/11/2012 - 18:36

No perdeu el temps, RENFE es una empresa del estat Espanyol, i no pagaran, com fa el mateix Estat.

#2 Jordi, Barcelona, 01/11/2012 - 12:19

O sigui, que Renfe es comporta con la Generalitat

#1 happy, esplugues, 01/11/2012 - 11:47

sí, hay q sancionar a renfe y a la emt, también la generalitat debería sancionarse a si misma por dejación de sus responsabilidades ante la huelga. coño como les gusta ver la paja en ojo ajeno y no la viga en el propio.