Política · 10 d'Agost de 2017. 22:28h.

La Generalitat se sent ara “utilitzada” pels treballadors d’Eulen

Bassa deia que eren “dues parts en conflicte”

La Generalitat se sent ara “utilitzada” pels treballadors d’Eulen

Dolors Bassa

La Generalitat s’ha sentit "utilitzada" pels treballadors d’Eulen després que l’assemblea d’aquest dijous hagi rebutjat la proposta que l’administració havia fet com a mediadora. “Ens hem sentit utilitzats”, ha assegurat la consellera de Treball, Dolors Bassa. Fa un dies, la pròpia Bassa assegurava a twitter que estaven davant de “dues parts en conflicte” i criticava que el Govern espanyol hagués culpat “als treballadors per reivindicar”. “Vergonyós”, deia.

 

“Les hores de mediació que hem invertit han estat en va. Cal més compromís per part dels interlocutors dels treballadors i d'Eulen", ha assegurat la consellera en una roda de premsa aquest dijous. Bassa ha acusat al comitè de vaga d’haver actuat d’una manera "injusta" i "il·lícita"

 

Bassa s'ha mostrat especialment dolguda pel fet que el comitè hagi dut a l'assemblea noves propostes no consensuades en les converses de mediació, de manera que s'obria "un escenari nou”. També s'ha preguntat fins i tot si el comitè de vaga és ara un interlocutor vàlid, ja que els treballadors no han optat finalment tampoc per la proposta que aquest defensava.

 

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 Galba, Palafrugell, 11/08/2017 - 21:28

El que no vol la Sra Bassa i tot el govern dels millors es que les ambaixades i cancelleries europeas s'enterin que al final ha tingut de ser la GC qui els hi tragués les castanyes del foc. Son tant obvis que resulten patètics.

#16.1 Karhu, Bcn, 12/08/2017 - 02:08

Tornemhi: el govern de catalunya ha de reparar el problema que ha provocat els contractes i cesions que ha fet el gobierno d'espanya sense controlar res i pasant de tot deixant que petes com ha petat, on hara per la seva mala gestio i negarse a cedir competencies, ha de nar a fer el treball que el gobierno d'españa i els seus contractes no van fer

#15 Galba, Bcn, 11/08/2017 - 11:58

Se li diu "gobernar" Sra Bassas.

#15.1 Karhu, Bcn, 12/08/2017 - 02:10

Se le dice solucionar los conflictos que crea el gobierno de españa con sus contratos y negativas a ceder competencias, que ahora tiene que ir la generalitat a solicionar sus cagadas, a hacer su trabajo. Tu aplaudeles, ahora quien crea los problemas no tiene responsabilidad. Te doy un 10 de 10

#14 Tirant, Begur, 11/08/2017 - 11:19

El Muppet que fa de consellera pot assumir alguna culpa o només fot pilotes fora, que si Madriz, que si els treballadores d'Eulen, que si les condiciones ambientals...quin Gobern que tenim! si som independents a qui li endinyarán les responsabilitats del desastre....a Espanya també...esgoten els arguments.

#14.1 Karhu, Bcn, 12/08/2017 - 02:11

Que cedexin la competencia i aixi no hem de anar solucionant els seus problemes, com sempre.

#14.2 Álex RR, Bcn, 14/08/2017 - 01:53

Claro porque cualquier catalán nacionalista es superior a cualquiera del resto de España. Por eso la Generalitat lo hace todo bien y el Gobierno todo mal. Eso se llama racismo.

#13 Pere, Torregrossa, 11/08/2017 - 10:02

D'on l'han tret aquesta. Ostia quina colla de craks que hi ha a la Generalitat. I Turuta parlant del butifarrendum a l'aeroport. Que no sabeu parlar de res més. No, no en saben. Quin nivell. Aneu a Venezuela, que igual el Maduro us vol a l'asamblea constituyente.

#13.1 Karhu, Bcn, 12/08/2017 - 02:13

Bueno, tenint en compte que tu segurament consideris el referendum com un cop d'estat, crec aue estaries molest si s'amaguesin no? Dic, donat a que creus que es un cop d'estat novament. Crec que es algo que voldries que tinformesin cada dia no? Sego s la llogica de la posible teva consideracio al referendum, clar. El que em porta a extranyarme

#12 luzbell, barcelona, 11/08/2017 - 09:31

haber lumbreras cuando dimites, los trabajadores tienen claro que solo forzando que Eulen caiga, volverán por subrogación a otra empresa que les garantice mejoras, si no tuvieran que comérselos con patatas la próxima otro gallo cantaría, que tengan suerte.