Publicitat
Política · 19 de Gener de 2021. 17:48h.

La Generalitat té 137 advocats en nòmina

“Algú assumirà la responsabilitat si s’acaba votant el 14 de febrer?”

La Generalitat té en nòmina 137 advocats, tots ells comandats pel cap de Serveis Jurídics, Francesc Esteve, tal i com ha recordat en roda de premsa el periodista Marcos Lamelas. “En cinc dies han canviat tres vegades la data de les eleccions, segur que creu vostè que no hi ha un clima d’inseguretat jurídica a Catalunya?”, ha preguntat.

“Tenint en compte que la Generalitat té 137 advocats algú assumirà la responsabilitat si finalment s’acaba votant el 14 de febrer? o un altre cop això no serà culpa de ningú? el senyor Francesc Esteve, cap de serveis jurídics o algú assumirà algun tipus de responsabilitat?”, ha continuat.

Lamelas ha assenyalat que “ahir van ser les proclamacions de les candidatures? ahir no existien, avui de sobte estan proclamats”. “Algú hauria de ser responsable de tot això”, ha sentenciat.

La portaveu Meritxell Budó ha replicat que “la única inseguretat jurídica que es crea és que que ha creat el TSJC amb la seva decisió”. Budó ha afirmat que en cas de mantenir l’ajornament el TSJC se “saltaria tots els criteris sanitaris i epidemiològics”.

“Fins dijous confio que el TSJC valori tots els criteris que encara avui no s’han valorat, perquè no s’ha entrat en el contingut del decret. És una mesura instrumental el que avui ha pres el TSJC i, per tant, encara no ha entrat en el contingut del decret. Tota la documentació jurídica que acompanya aquest decret es la que haurà de valorar el TSJC”, ha sentenciat, a més de demanar esperar a la decisió definitiva del TSJC “i llavors parlarem”.

Francesc Esteve, cap del Gabinet Jurídic de la Generalitat
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Sergi Sergio, Barcelona, 20/01/2021 - 14:52

Bueno, igual que se pasan las leyes por la entrepierna, tambien se pasan por la entrepierna los consejos de los abogados, ellos estan por encima de la Ley, del bien y el mal, son la veu del poble de Catalunya.

#16 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/01/2021 - 12:49

"Ahhhh!!! ¿Però és que había que hacer algo? A mí me dijeron que solo tenía que cobrar e insultar de vez en cuando a España", han declarado los abogados.

#15 Albert, BCN, 20/01/2021 - 11:01

Los llepasubens estan arraigados en la sociedad catalana, la idea es cobrar y no trabajar. Ya lo pagaran esto los trabajadores que no pueden trabajar porque estan confinados... oh! wait...

#14 Maresmenc, Maraesme, 20/01/2021 - 08:59

Y no sería mejor cerrar la Generalitat??

#13 electra, Barcelona, 20/01/2021 - 08:59

També el hi varen donar el títol a la Carlos III?

#13.1 Ojotuerto, Calafell.TAB, 20/01/2021 - 12:58

Tenen el titol de la UOC, el master de la UAB y donan clases a la Pompeu I Fabra,