Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2013. 11:32h.

La gerent del PSC nega haver espiat Camacho

Lluïsa Bruguer admet, però, haver contractat Método 3 en d'altres ocasions

La gerent del PSC nega haver espiat Camacho

Camacho

La gerent PSC, Lluïsa Bruguer, ha negat que el seu partit encarregués la gravació de La Camarga o que pagués perquè l'agència de detectius Método 3 enregistrés la conversa entre la líder del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

Segons fonts judicials que recull el 3/24, Bruguer, que ha declarat davant de la jutge que porta del cas del presumpte espionatge, sí que ha admès que el PSC va contractar diversos serveis de seguretat a Método 3. La declaració ha durat 20 minuts.

Les primeres investigacions d'aquest cas, en què també estan imputats el responsable de Método 3 i tres treballadors, apuntarien que el PSC podria haver encarregat l'espionatge del dinar de La Camarga.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pere, cardedeu, 24/07/2013 - 14:08

Per als que varem poder gaudir de tota la conversa que va oferirnos El Triangle... ens queda molt clar que la Camacho estava estirant de la llengua a la amante despechada..que s'estava gravant.. i que despres borraria el que calgues... Li va sortir malament..despido en M3 y venganza.

#2 Soro, Barcelona, 24/07/2013 - 14:03

Molt be, el PPC no ha sigut, PSC tampoc Metodo 3 no t'ensenya factures de qui paga, mentrestant el poble es traga tot el que li duent. Vaja futur ens espera.

#1 laila, bcn, 24/07/2013 - 12:28

A que se les carrega el becari?