Publicitat
Política · 13 d'Octubre de 2021. 20:31h.

La germana de Dolors Bassa diu que "els hi tenim fàstic a la Policia"

La diputada d'ERC els qualifica de "salvatges"

Esquerra ha tornat a demanar aquest dimecres la sortida de la Policia Nacional de la seu de la Prefectura en Via Laietana de Barcelona -vol convertir-la en un museu en record de les tortures del franquisme- i ha qualificat els agents de "salvatges" per les tortures comeses durant el franquisme, per "assassinar" un dels fundadors de Terra Lliure, Martí Marcó, entre d'altres; i per l'actuació per a impedir el referèndum.

"Els hi tenim fàstic i aversió, volem que se'n vagin, fora les forces d'ocupació", ha manifestat la diputada Montserrat Bassa, enllaçant la crítica per les tortures en el passat en Via Laietana, seu de la Prefectura Superior de la Policia Nacional, amb les "mutilacions i copejaments amb ràbia" durant el referèndum del 1-O. 

"Es va passar dècades torturant a Via Laietana i encara avui se sent orgullosa d'aquestes tortures", ha exposat la diputada republicana durant el debat d'una iniciativa defensada per Vox per demanar plusos per als policies a Catalunya i que es mantinguin a la seu de Via Laietana.

Bassa ha dit que "bona part de la població catalana detesta la policia espanyola". "No són benvinguts", ha sentenciat. Finalment, la diputada d'ERC ha defensat que "fins i tot amb les fallades que puguin tenir, la nostra policia són els Mossos d'Esquadra".

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#61 bejota, bcn, 17/10/2021 - 19:22

EL QUE FA FASTIC ESTA TANTA BASSA , RAHILA , FERRUSOLA,FORCADELL,PONSATI , DE GISPERT I TANTES QUE SON LAS QUE MANEN A CATALUNYA.
PARLI PER VOSTÉ,SRA.

#58 Pregunto jo, Tarragona, 15/10/2021 - 06:08

Ha dit algo de la pujada del rebut de la llum ??

#57 manu, DIJON FRANCE, 14/10/2021 - 21:33

Montserrat Bassa, tus es como el charnegos rufi todo por el dinero Rufi, n'y cumpli con la palabra y devolver cada euro "español" que nos has robado desde que pasaron esos 18 meses que dijiste que te ibas a quedar en el Congreso odias a los españoles y a España pero para robarles el dinero estás aquí usted no tiene moral y principios

#56 manu, DIJON FRANCE, 14/10/2021 - 21:32

el capital catalan de los negreros que comerciaban en Cuba y vendían esclavos, con el consentimiento del rey Borbón. No entiendo por qué no repasan la historia estos catetos de mierda y se enteran de que son iguales o peores que lo nazis de Alemania, .un pueblo que no sabe hacer autocrítica están condenados al fanatismo

#55 Doctor, Barcelona, 14/10/2021 - 19:33

De Miquel Badia no ha dicho nada, quien tuvo su despacho en Via Laietana 43, donde ahora esta la Jefatura Superior de Policía. Miquel Badia, dirigente ERC, organizador de bandas paramilitares fascistas, desde su cargo institucional fue cómplice del pistolerismo antisindical utilizando la violencia contra los sindicatos, sobre todo anarquistas