Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2019. 09:58h.

La germana de Puigdemont ho nega tot

"És materialment impossible que jo hagi participat en aquella reunió"

La germana de Puigdemont ho nega tot

Anna Puigdemont, germana de Carles Puigdemont, nega en un comunicat a Vilaweb, haver-se reunit amb els CDR. "És materialment impossible que jo hagi participat en aquella reunió per raons familiars perfectament acreditades i documentades", afirma. "Mai no he estat una persona pública ni he mantingut cap activitat política", remarca.

També assegura que "mai no he fet d’enllaç entre el meu germà i el president Torra, ni amb ningú altre amb ells dos". "No he tingut, ni tinc, ni tindré mai cap tipus de relació amb actes violents de cap classe, ni amb les persones que els perpetrin", deixa clar.

"Aquesta campanya de criminalització i desprestigi té com a objectiu final intentar perjudicar el meu germà per, d’aquesta manera, tractar de convèncer les autoritats belgues perquè l’entreguin", denuncia.

"Som una família profundament convençuda del dret que ens assisteix a anhelar i lluitar per la independència de Catalunya, però aquest anhel i lluita sempre els hem plantejat des del més absolut compromís amb les vies democràtiques, cíviques i pacífiques", reivindica, a més de sentenciar que "em reservo les accions civils i/o penals que arribat al cas consideri oportunes".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#27 Esperemos a que se confirme la filtraciòn., ., 03/10/2019 - 09:06

La veo muy segura,pero....
Si no escuchase lo que dice,pensarìa que la filtraciòn es verdad,pero escuchandola se la ve tranquila.
El problema es que su tienda parece merchandising de independentismo,mas que una pastelerìa,asì que a veces,las cosas no son lo que parecen.
Yo ya tengo dudas porque esa tienda es de una persona muy obsesionada.

#26 JmcLane, Barcelona, 30/09/2019 - 23:58

Claro que se reunieron, hay filtraciones en la red de que según el informe de la GC fué en Sant Esteve de les Roures, tienen fotos, grabaciones de voz y hasta vídeos, y además si lo dice la GC es seguro que fué así.

#25 Joel, Bcn, 30/09/2019 - 22:57

I si....tot fos un muntatge? Tanta filtració sona yuyu...

#24 @Stopseparatismo, Barcelona , 30/09/2019 - 17:17

Se que que el rollo zumbado viene de familia... aderezado con dosis de fanatismo.. a ver zumbada es a la audiencia Nacional a quien le tendrás que dar explicaciones y me temo que terminarás en soto Del Real o Waterloo...

#23 Pere, Girona, Spain, 30/09/2019 - 15:59

jo penso que la Televisió rural i infantil ja pot fer una sèrie de 300 capítols titulada "Intriga a Tractòria"