Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2014. 22:48h.

La gestió d’Homs desconcerta CiU

La seva roda de premsa d’aquest dilluns ha provocat malestar a ERC, ICV-EUiA i la CUP

La gestió d’Homs desconcerta CiU

Una imatge d'arxiu del conseller Homs

La gestió de la consulta que està duent a terme el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, provoca desconcert entre les pròpies files de CiU, segons han apuntat a e-notícies fonts de la federació nacionalista.

La roda de premsa que Homs ha fet aquest dilluns per anunciar un acord bilateral amb la CUP en relació amb la consulta del 9 de novembre ha provocat que la formació de l’esquerra independentista hagi sortit de seguida a desmentir l’anunci d’Homs.

La CUP ha apuntat que no es tracta de “cap acord bilateral” sinó d'una “proposta coordinada i comunicada també amb ERC i oberta a ICV-EUiA”.

A més, el portaveu del Govern ha provocat l’enuig del coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, per afirmar que “el senyor Herrera és ben lliure de dir que no anirà a votar, com ho ha dit la senyora Alícia Sánchez-Camacho”. Una comparació que no ha agradat al líder de la formació ecosocialista.

Aquest mateix dilluns, després de la roda de premsa del conseller de la Presidència, han tingut lloc diverses trobades entre ERC, ICV-EUiA i la CUP per tractar sobre la proposta de consulta que planteja el Govern i les onze condicions que ha posat sobre la taula la CUP per donar-hi suport.

Des d’Esquerra i la formació ecosocialista han coincidit a demanar al president de la Generalitat, Artur Mas, que convoqui eleccions “immediates”. Una proposta que han traslladat a la CUP, que espera l’aval del seu secretariat per afegir-se a la demanda d’eleccions anticipades.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 jordi, girona, 21/10/2014 - 14:25

Homs serà el president de la independencia, indubtablement. un president de talla internacional. Un home excepcional. Presentis sr. Homs.

#8 rushmore, vic, 21/10/2014 - 11:12

el talentoso era David Madí

#7 Bla-la, Barcelona, 21/10/2014 - 10:41

un paio que es menja cap i pota a les 12 de la nit en un restaurant malparlant l'els independentistes ...

#6 Kropotkin, Vic, 21/10/2014 - 08:41

Y con este personal quieren montar una nueva nacin? Jua, jua, jua,...

#6.1 SOLO DIOS BASTA, Vilablareitx, 21/10/2014 - 13:51

Son de vergüenza, Cari. Los ves y es que dan pena.

#4 Propaganda, Cat, 21/10/2014 - 01:13

Quan passin uns quants anys veurem la gravetat dels grans manipuladors del país. Engany permanent, fum i molta vanitat.