Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 17:34h.

La Guàrdia Civil, al darrera de Falange?

El promotor de la xiulada a Mestalla diu que sota les amenaces al referèndum "hi trobaríem algun tricorni"

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, considera que darrera les amenaces de Falange al referèndum independentista d'Arenys de Munt hi ha membres de la Guàrdia Civil, segons ha afirmat en un acte al Col·legi de Periodistes en suport de l'alcalde de la població, Carles Móra. En l'acte hi han participat també Enric Canela, en representació de Deumil.cat, David Vinyals, en representació de Catalunya Estat Lliure i David Morgades, en representació del Blog Gran del Sobiranisme.

Espot ha manifestat que la consulta ha tingut la facultat de "destapar una vegada més les misèries i les vergonyes de l'Estat espanyol, que està podrit, des de l'últim número de la Guàrdia Civil i que això de la Falange ressuscitada, això de donar la cara no la donarem mai, però probablement sota d'aquestes cares hi trobaríem algun tricorni". "És molt sospitós que ressusciti la Falange d'aquesta manera", ha insistit

Santiago Espot també ha dit sobre l'advocat de l'Estat, del qual ha transcendit la seva antiga vinculació amb Falange, que "és com si un exmembre del Partit Nazi representa el Govern alemany en un plet contra el poble d'Israel" i ha comparat l'Estat espanyol amb "un cubell d'escombraries on s'hi aboca tota la porqueria". El president de Catalunya Acció va ser un dels promotors de la xiulada contra l'himne espanyol a l'estadi del València durant la final de la Copa del Rei.

Santiago Espot
Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#69 Shativa, Barcelona, 22/09/2009 - 20:47

-Lo mismo son los falangistas, extrema derecha, que el independentismo radical, extrema izquierda, tan fascistas son los unos como los otros, pero en los dos casos no hay que tenerles miedo son pocos......ha, este señor que no fume porros no es bueno.

#68 ruy, Úbeda, 10/09/2009 - 15:58

FE-JONS nunca ha estado muerta, y la Guardia civil no tiene nada que ver idiota y demagogo.

#67 Joan, Baix Llobregat, 09/09/2009 - 17:57

Jo sóc un exERC que dóna ple suport a Carretero. Per què collons em dius que no sóc independentista, eh???

#66 Joan, Baix Llobregat, 09/09/2009 - 17:56

Pep del Baix Llobregat, em faria vergonya dir el que dius, a mi, que he estat regidor d´ERC i destacat independentista des de sempre. I tinc molts anys, saps? Molts. Més de mig segle. Ets un capsigrany Visca Catalunya lliure!!!

#65 Joan, Baix Llobregat, 09/09/2009 - 17:54

Precisament perquè sóc 100% independentista dic el que dic sobre l´Espot: ha de deixar pasa a gent com la Patrícia Gabancho, Víctor Alexandre, Joan Carretero, etc...gent que comuniquen molt millor i amb molta més cultura.