Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2019. 13:18h.

La Guàrdia Civil difon imatges de l'operació

El cos policial parla de "cuina d'explosius"

La Guàrdia Civil difon imatges de l'operació

La Guàrdia Civil ha mostrat en un vídeo a twitter el material que ha confiscat en l'operació que s'ha saldat amb nou independentistes detinguts, per preparar presumptament actes violents. "La Guàrdia Civil deté a 9 persones relacionades amb moviments indepentistas catalans que podrien estar preparats per dur a terme accions violentes", és el titular del vídeo.


En el vídeo apareix un grup d'agents armats entrant en una mena de magatzem en el qual hi ha amuntegats caixes i trastos varis. Fonts de la investigació han explicat que aquest local és una "cuina d'explosius", segons informa El Periódico. El vídeo destaca el moment en què un dels agents mostra una bossa d'escombraries blau.

L'operació la coordina el jutge de l'Audiència Nacional Manuel García-Castellón, que té entre mans aquestes diligències per delicte de terrorisme des de fa gairebé dos anys. Els nou detinguts, membres dels anomenats Equips de Resposta Tàctica dels CDR, estan acusats de preparar actes violents amb artefactes explosius, segons han informat a El Periódico fonts pròximes a la investigació.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Josep de sabadell, Sabadell, 24/09/2019 - 18:55

La G.C. tocan el que hi habia.dintre de.la.bossa, dient que eran explosiius, sense esperar als artificiers. Venga ya, no cuela!!!?

#6 Josep de sabadell, Sabadell, 24/09/2019 - 18:47

Vamos a ver, iluminados. En Sabadell hay varios grupos dedicados "als correfocs",_que.muchos.preparan, no toda, su.pirotecnia..Pregunto: no.podria ser ese uno de esos almacenes??? Vende.mas decir terrorismo, ondepesss..La verdad que.parrce.no sabeis de lo que hablais.

#5 Nitato, Navarcles, 23/09/2019 - 19:33

Res a veure amb l'islam, perdò, independentisme

#4 Menjamela Grandi, Anapurna, 23/09/2019 - 17:46

Si en verdad la Guardia Civil lo hace por ellos: de 4 muertos que provocó la perra lliure, 3 eran activistas de la banda (qué banda!).

#3 Lolo, Barcelona, 23/09/2019 - 15:54

Rius hablaba de guerra civil.... aqui ya habia algunos preparando bombas!
Gracias pruses! Artur, que gran trabajo has hecho para la historia!