Publicitat
Política · 6 de Març de 2019. 13:54h.

La Guàrdia Civil entra al Parlament

Busquen proves sobre la presumpta malversació per al referèndum

La Guàrdia Civil entra al Parlament

Agents de la Guàrdia Civil s'han personat aquest dimecres al Parlament de Catalunya per fer un requeriment d'informació ordenat pel Jutjat d'Instrucció 13 de Barcelona, han informat fonts parlamentàries i de l'Institut Armat a Europa Press.

Els agents han anat a la Cambra catalana com a policia judicial per lliurar el requeriment i s'han marxat, segons fonts parlamentàries. Aquest jutjat investiga des de febrer de 2017 els preparatius de l'1-O i presumptes irregularitats del procés sobiranista.

Els agents busquen proves sobre la presumpta malversació de fons públics per a finançar l'organització del referèndum de l'1-O. El cos investiga subvencions públiques lliurades a Junts pel Sí que puguin ser usades per organitzar i promocionar la consulta.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Vikander , Cornellá , 06/03/2019 - 22:32

Poco a poco todo va saliendo.

#2 Durán, Barcelona, 06/03/2019 - 17:50

En la sessió de la tarda del judici estan interrogant a tots els proveidors publicites que van fer campanyes pel referendum, i de forma burda tots els proveidors diuen que van facturar pero que despres varen fer un abonament, es a dir que cap va cobrar... es alucinant que algu s'ho cregui. La malversació ha d'haver estat colosal, indecents!

#2.1 Jordi BR, L'H, 06/03/2019 - 18:39

Us ho han explicat per activa i per passiva, el Referéndum s'ha finançat amb diners privats, per tant no hi ha malversació, i tot interrogatori i prova de la fiscalía sobre factures o proformes és un d'un ridícul espantós

#2.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/03/2019 - 22:25

También te explicaron por activa y por pasiva que habían declarado la República, y mira, resulta que no era verdad ¿Que cosas, no?

#1 Jaume, Barcelona, 06/03/2019 - 14:40

Mà dura i que registrin de dalt a baix el que fagi falta. Es una indignitat que tota aquesta trepa dels processats ens prenguin el pel a tots els contribuents amagant l'origen dels fons per pagar la parafernalia de material que van adquirir per fer la celebració del referendum ilegal, ha de sortir fins l'ultim centim costi el que costi.