Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2020. 12:50h.

La Guàrdia Civil implica el jutge Santi Vidal en la pista russa

En les investigacions de l'Operació Volhov

La Guàrdia Civil implica el jutge Santi Vidal en la pista russa

La Guàrdia Civil ha involucrat el jutge Santi Vidal en la trama russa en el marc de l'Operació Volhov, segons ha explicat el periodista Quico Sallés al programa Preguntes Freqüents aquest dissabte a la nit.

La Guàrdia Civil, que investiga la causa, hauria recuperat l'informe del Jutjat 13 i apunta que el ja jubilat magistrat Santi Vidal ja havia avançat no només que hi hauria 10.000 soldats russos, sinó que es rebrien 220 milions d'euros que vindrien de Rússia i que es connectaven a través d'aquestes converses.

El periodista ha informat que els investigadors de la Benemèrita consideren com a prova de la versemblança de l'ajuda del Kremlin a la independència de Catalunya les afirmacions de Santiago Vidal.

Sallés també ha explicat que les investigacions policials apunten com a responsables de portar a 10.000 soldats russos a dos personatges buscats pels Mossos, un dels quals seria comissionista que ja havia tingut problemes a Ucraïna per estafa.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Miquel, Girona, 09/11/2020 - 20:31

Catalunya serà Russa, per mi ok. I a veure quan venen els soldats russos

#5 Pan con tomate y jamón ibérico, A mí me gusta el jamón..., 09/11/2020 - 20:29

Este tipo será un separatista desorejado, bocazas y cortito... pero es que además tiene cara de bereber. Sus antepasados ¿no eran de la guardia de Franco...?

#4 Gregari, VNG, 08/11/2020 - 23:36

¿Cómo ha podido ser juez un tío tan cortito?

#3 Sergi Sergio, Barcelona, 08/11/2020 - 20:48

Homeee, el "jutge" de TV3, en Vidal, menudo crack, el de la nova Constitucio catalana, esa en que el President de la Generalitat nombraba a dedo al TS de la republica de Catalunya, todo muy democratico y liberal, seguro que el debia estar soñando en ser el elegido por el dedo del President.

#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 08/11/2020 - 13:54

Jajajjajajajaj, a los indepres le vendían al principio la "chaladura" de la GC pero ahora, cambian y también filtran ( no vaya a ser). Y los amantes de la L'escola en catalá se lo creen!! ahora Sí!! ejemplo de la bajísima calidad y falta de profesionales de L'escola en catalá, un parking de niños. Sus padres a pagar y mantener parásitos