Publicitat
Política · 10 de Juny de 2021. 20:16h.

La Guàrdia Civil intervé un pla d'independència unilateral

En cas que l'Estat no permeti un referèndum

La Guàrdia Civil intervé un pla d'independència unilateral

La Guàrdia Civil va intervenir el passat octubre a Xavier Vendrell, exsecretari d'Organització d'ERC, un nou full de ruta independentista, segons informa El Confidencial.

La mateixa contemplava la creació d'una taula de negociació amb el Govern de Pedro Sánchez per aconseguir l'indult dels condemnats i una altra declaració unilateral d'independència.

El document es tracta d'una presentació tipus PowerPoint que divideix el trajecte cap a la secessió en tres fases. La primera es titula 'Preparar-nos’ i incideix en la urgència de tornar a reactivar a les associacions, plataformes i partits sobiranistes.

La segona fase de l'estratègia secreta de la formació liderada per Oriol Junqueras es diu 'Votar' i planteja la necessitat que l'independentisme aconsegueixi en unes eleccions de caràcter plebiscitari un percentatge de suport superior al 50% que permeti la formació d'un nou Govern i el rellançament del pols a l'Estat. Les eleccions a què es refereix el document serien els comicis catalans del passat 14 de febrer.

La tercera fase de el document preveu que en el cas que la taula de diàleg fracassi, apareix com a única sortida la DUI. El secessionisme arribaria a aquest punt amb la legitimitat d'haver intentat per tots els mitjans una solució negociada i amb el supòsit suport de part de la comunitat internacional.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#23 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 11/06/2021 - 15:42

Des que les Moleskine van pasar a ser de domini judicial la revolucio dels altius somriures grocs ha mutat en la dels rictus tiritantes

I aixo nomes es el preludi com molt be saben els amics de TV3

#22 Argonauta, Argos, 11/06/2021 - 13:57

¡Hay qué ver cuanto viento corre por esas cabecitas...!

#21 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 11/06/2021 - 11:36

Xavier Vendrell es uno de los cretinos más peligrosos,seguido por tantos otros que hoy en día hay,cerca de las instituciones catalanas

#19 Anacleto agente secreto, Chez Fangue, 11/06/2021 - 10:35

Els que haviem llegit el Pulgarcito i el DDT dels anys 70, tenim la ma trencada en alló de fer plans secrets per assolir fites de qualsevol mena, des d'Anacleto a Mortadelo y F ilemón , passant per la T.I.A. i els agents secrets Bob-Aina & Pat.Agón agentes de Información. superats tots ells per Xavier Vendrell.

#18 Agustino, Barcelona , 11/06/2021 - 10:25

¿Este pájaro no tuvo problemas con la justicia en tiempos pasados ? ¿Porqué no lo encierran ya de una vez y tiran la llave al mar ?