Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2020. 22:24h.

La Guàrdia Civil sospita de l'excap de Comunicació del Govern

Creu que tant Jordi Cuminal com el Secretari General de l'Esport cobraven d'una empresa investigada

La Guàrdia Civil sospita de l'excap de Comunicació del Govern

L’interlocutòria del jutge Aguirre assenyala que el Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras, estava "a sou" d’Events, una empresa d'Igualada investigada per la Guàrdia Civil. També l'exdirector de Comunicació de la Generalitat, Jordi Cuminal, hauria rebut diners d'aquesta empresa "perquè faci de lobby".

"Per garantir aquestes adjudicacions sembla que des INICIATIVES EVENTS es tindria a sou, al menys, a Gerard FIGUERES. Això es desprèn de la conversa que van mantenir Toni FUSTÉ i Josep TALLADA (PITU) en què van parlar de que Gerard, segurament FIGUERES, vol cobrar als seus honoraris", apunta.

"En altres ocasions els pagaments són a persones amb influència en alts càrrecs de l'administració, com Jordi Cuminal a qui EVENTS li paga 650 euros perquè faci de lobby, especialment, amb el nou secretari general d'empresa Jordi CABRAFIGA", afegeix.

"Cas similar podria ser el de Xavier VENDRELL a què al menys, li abonaria el cost dels seus vehicles, si bé la relació amb VENDRELL tal com s'ha explicat és molt més estreta", subratlla.

"Els administradors de INICIATIVES EVENTS, sent beneficiaris de quantiosos contractes públics, s'ha posicionat clarament a favor de l'independentisme arribant a participar fins i tot en l'ocultació de sobres i paperetes en una de les seves naus per a ser utilitzades en l'il·legal referèndum de l'1 d'octubre, així com per donar suport logístic a les accions de guerrilles de, per exemple, l'ANC, tal com es va corroborar el dia 2020.10.09 a la visita del rei Felip VI a Barcelona", conclou.

figu.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 David, FOLGUEROLES, 01/11/2020 - 12:06

¿Sospechas? ¡Que sospecha se puede tener contra elementos de esta caracteristicas? ¡A la cárcel con ellos, ya!

#3 Benet S., Barcelona, 30/10/2020 - 08:13

Les sospites dela GCivil sempre acaben fent-se realitat. Sort tenim d'estar amparats per aquests grans professionals que van destapant de mica en mica a tota aquesta xarxa corrupte i a la banda de deliquents que tenen segrestades les institucions i tan mal han fet a aquest pais. Mà dura, judici, sancions i sobretot que els escurin la butxaca.

#3.1 Leonidas, Santa Coloma, 30/10/2020 - 14:16

Sí Claro, cómo con los CDR's aquellos de los explosivos que han sido todos exculpados por el Juez, Tacito no hace informes sólo hace novelas de ciencia ficcion.

#2 recordad el 6 y 7 de septiembr, Barcelona is not Catalonia, 30/10/2020 - 07:46

¿hay algún cargo público secesionista que no haya robado?

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/10/2020 - 01:50

El Palco del Bernabeu.