Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2010. 12:57h.

La Guardia Urbana "arrenca cartells" d'un acte sobiranista

La Coordinadora denuncia un "boicot en tota regla" a una botifarrada de Sant Andreu Decideix

La Guardia Urbana "arrenca cartells" d'un acte sobiranista

Un dels cartells penjats a Sant Andreu

La Coordinadora de les consultes independentistes ha denunciat que l'Ajuntament "posa traves a la botifarrada popular de Sant Andreu Decideix" i que han denegat "la sol·licitud de tota infraestructura logística perquè considera que es tracta d’un acte amb una finalitat 'clarament política'".

En aquest sentit, asseguren que "la Guàrdia Urbana a Sant Andreu arrenca cartells d´uns quants de comerços perquè tenen 'l’ordre' de retirar tota la publicitat d’aquest acte".

Segons la Coordinadora, el conseller tècnic de Sant Andreu, Rafael Fernández, s’ha recolzat en l’argument que la botifarrada andreuenca és un acte "clarament polític" per justificar que no es cedeixin taules ni cadires, i tampoc lavabos mòbils. "L’Ajuntament també ha denegat la col·locació d’un punt de llum on poder connectar els equips de so i les neveres", lamenten, en un acte que defineixen com "boicot en tota regla".

"Un membre de Sant Andreu Decideix va descobrir dos agents de la Guàrdia Urbana arrencant cartells que havien estat penjats correctament, a les parets laterals de diverses botigues. Quan els va preguntar per què desenganxaven aquells cartells, li van respondre que tenien 'l’ordre' de retirar tota publicitat relacionada amb la botifarrada", expliquen.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 josep soler i garcia-Barcelona, barcelona, 23/07/2010 - 08:21

qui pensi que l´ajuntament de barcelona es democratic i catalanista esta molt equivocat segons la meva opinio es, espanyolista,totalitari,anticatala i en te la maxima expresio en el seu representant l´alcalde Hereu

#12 Alicia, Barcelona, 16/07/2010 - 00:11

Es indignante que la Guardia Urbana haga el trabajo que deberían hacer los basureros.

#11 Meliq Salau, Reus, 15/07/2010 - 23:01

Dissabte 17 tots a Sant Andreu.
Passeu-ho!

#10 David, Barcelona, 15/07/2010 - 21:16

No és la primera vegada que passa, els veïns de la Plataforma AVE pel litoral hem vist com moltes vegades els cartells que posem anunciant assemblees no duren ni 24 hores. Per molt que diguin a Barcelona tot s'hi val per part de l'ajuntament.

#9 hector, santa maria de palautordera, 15/07/2010 - 19:42

el incivismo de los independentistas en mi pueblo es de lo que hace epoca. por qué se les concede dinero publico provenientes de subvenciones!!!! ver para creer!