Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2015. 15:30h.

La imputada Teresa Gomis s'incorpora com a diputada de CDC al Congrés

L'exprimera tinenta d'alcalde de Reus va ser detinguda per la Guàrda Civil el passat 28 d'abril

La imputada Teresa Gomis s'incorpora com a diputada de CDC al Congrés

Teresa Gomis, envoltada d'agents de la Guàrdia Civil

L'exprimera tinenta d'alcalde de Reus Teresa Gomis (CDC), imputada en el cas Innova després que fos detinguda per la Guàrdia Civil el passat 28 d'abril, ocuparà el seu escó al ple del Congrés i s'incorporarà al grup parlamentari de Convergència, ha confirmat el seu portaveu Pere Macias als passadissos de la cambra.

Macias ha assenyalat que així ho ha decidit ella mateixa després que CDC li donés "opció al fet que ella prengués la decisió" de incorporar-se o no com a diputada al Congrés, tenint en compte la seva imputació, en un moment en què els ciutadans demanen la "màxima exemplaritat" al seu representants públics.

"Ella creu que ha d'ocupar l'escó que li correspon", ha apuntat el portaveu català, després d'anunciar que la incorporació al Congrés i al grup de Convergència es produirà aquesta tarda. Teresa Gomis ocuparà l'escó de CDC per Tarragona que va deixar lliure el 30 de juny passat Jordi Jané, nou conseller d'Interior.

Gomis, que va recollir la seva acta de diputada el passat dilluns, ha estat immersa en un "procés personal de reflexió" des de llavors sobre la conveniència de prendre o no possessió del seu escó. En el moment de fer-ho aquesta tarda, quan prometi o juri el seu càrrec, passarà a ser aforada, de manera que la part del cas Innova que l'afecta passaria al Tribunal Suprem.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Tirant, bcn, 09/07/2015 - 22:43

Si CDC hubiera pactado con C's ... esta señora no sería diputada al Congreso ...

#11 Josep-Maria, Barcelona, 09/07/2015 - 14:17

Mas ens pren per estúpids. I molts altres polítics també: el cap d'Antifrau deia fa dos dies que ens enganyen amb la llei sobre fundacions dels partits, ja que podran rebre diners sense fer constar el donant. Iglesias es riu dels ciutad. en relac. amb la seva "ex" (i encara no governa)

#10 Xavi, BCN, 09/07/2015 - 12:08

Ja tenim clar que són una colla de corruptes; però, no podrien dissimular una mica al menys?

#9 Neferu, Barcelona, 09/07/2015 - 09:32

3er intento.
Imputada por corrupción, y la hacen diputada y aforada.
¡¡Viva la decencia, viva la ética !!!

#8 Carlos Gomez, Bcn, 09/07/2015 - 00:48

Presentarla a unes llistes, ser elegida i pendre posesio del esco d´una imputada per corrupcio greu nomes es comprensible en un clima de putrefaccio anafilactic propi de dictadures sudamericanes o africanes.
O del sindicat del crim convergent, of course.