Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2010. 10:24h.

La incongruència de Reagrupament

Reagrupament es posa al capdavant de "la puta manifestació dels menja-merda"

La incongruència de Reagrupament

Carretero, a la manifestació

Reagrupament va lluitar per tenir protagonisme durant la manifestació de disssabte passat, malgrat que incialment havien mostrat intenció de no fer acte de presència. El seu líder, Joan Carretero, va arribar a declarar a El Punt que "“no té gaire sentit ser-hi”.

Més lluny va anar el dirigent del partit Josep Sort, que va afirmar que no hi aniria en considerar que era una manifestació destinada "als menja-merda". "A la manifestació hi anirà la seva puta mare", va exclamar en el seu bloc.

Tot i això, una nombrosa delegació de l'organització es va colar dissabte al capdavant de la manifestació, inclús 'tapant' la senyera que portaven els màxims representants de les institucions catalanes, el president de la Generalitat, José Montilla; el president del Parlament, Ernest Benach, i els expresidents del govern i de la cambra catalana Jordi Pujol, Pasqual Maragall, Joan Rigol i Heribert Barrera.

Una persona de l'organització es va apropar a la cúpula de la formació independentista encapçalada per Joan Carretero, Rut Carendell i Sandra Lomas per recriminar l'acció. Reagrupament no va fer cas a les queixes i va continuar caminant al capdavant de la capçalera oficial.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 Berni, BCN, 14/07/2010 - 14:14

En Josep Sort va dir el que va dir, com qualsevol persona es pot equivocar i dir les coses fora de to. Això no treu que no sigui un bon projecte i una bona opció. Deixeu d\'enmmerdar reagrupament que feu pena.

#40 AE, Terrassa, 14/07/2010 - 09:36

A mi cada cop m\'agrada més, ara dic que passa si tots els que hi havia davant de la senyera fossin de reagrupament, esta clar qui guanyarà les properes eleccions, no eren només els de reagrupament els que estaven davant dels polítics

#39 Furt, Vegueria Penedès, 14/07/2010 - 00:43

A mi em passa a l'inrevés, precisament: com més el veig, més mal rotllo em dóna,, com si no fos aigua clara. I em sap greu, pq si no el voto a ell no sé pas a qui collons votaré en les properes eleccions.

#38 Rcat en combat, Escaldes, 13/07/2010 - 22:23

Es que no estem per tonteries, nosaltres!!! Apa, seguiu darrera montilles vosaltres....

#37 Néstor, Barna, 13/07/2010 - 19:03

Quan mes carregeu contra Carretero mes be em cau.
Tenia les meves dubtes però ara ja no les tinc, votaré per Reagrupament.
Gràcies e-notícies per la propaganda feta.