Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2020. 20:43h.

La independència amb el 50%

ERC diu que és "una condició necessària per guanyar"

La independència amb el 50%

ERC ha defensat com a "condició necessària" per assolir la independència que l'independentisme superi el 50% dels vots en els pròxims comicis i han considerat que "eixamplar la base" és un "un dels grans objectius".

El president del Parlament, Roger Torrent, durant la seva intervenció en la presentació del llibre 'Tornarem a vèncer' d'Oriol Junqueras i Marta Rovira que ha tingut lloc aquest dimarts, ha reconegut que els independentistes "encara no hem sigut mai" el 50% i ha admès que "tots els independentistes estem d'acord que hem de ser més".

"El llibre detecta molt bé quin és l'objectiu primordial, més urgent i més factible: ser més del 50%. Encara no ho hem sigut mai, i és veritat que no és una condició suficient, però és una condició necessària per guanyar, l'Oriol Junqueras i la Marta Rovira ho identifiquen molt bé" ha dit a través d'un vídeo emès en la presentació.

"En el fons tots els independentistes estem d'acord que hem de ser més i estar més preparats. I per ser-ne més cal convèncer els nostres conciutadans i explicar-los que la República catalana no és retòrica, són serveis, llibertats i el futur dels nostres fills i filles" ha afirmat.

"Quan vaig entrar com a regidor era l'únic independentista, quan vaig marxar érem 10 independentistes dels 11 possibles" ha dit, fent una crida a superar el 50% dels vots a les properes eleccions. "Hem d'explicar que la República no és retòrica" ha recalcat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#23 VRaptor, Alicante, 10/09/2020 - 23:21

Son mentirosos convulsivos con tal de engañar a la recua deseosa de ser engañada se saltan las verdades que no quieren que se sepan. Explicar que no UE, el caos económico que se vive ahora se multiplicaría por diez, el paro aumentaría en orden geométrico, la sanidad solo para ricos, obligatorio cantar "el segadors" al entrar a clase... Foscor

#22 Peculiaritats de la ceba, Chez Fangue, 09/09/2020 - 13:36

Més que eixamplar la base el que fan és eixamplar el període de l'us de la poltrona i els sous corresponents. Han muntat un merder perfecte: amb el suport d'uns milers de babaus ells continúen "examplant" la seva cartera i vivint com a maharajàs de Kapurtala, lúnic esforç que els cal és fer declaracions cada dos o tres díes.

#21 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 09/09/2020 - 12:48

Por lo que veo ERC ya prepara su coartada para descabalgarse de la independencia, pues desde que los catalanes firmamos la constitución hemos ido a votar 17 veces entre Generales y Autonómicas y JAMAS el independentismo ha alcanzado el 50% de votos.

#19 M, Sabadell, 09/09/2020 - 11:35

Cuando uno es rico quiere separarse de los pobres, pero cuando uno es pobre quiere juntarse con los ricos.
Esto le va a pasar Catalunya, de ser la región mas rica de España va cayendo paulatinamente (gracias a sus gestores secesionistas), y cuando pase a ser mas pobre que otras regiones se acabará la soberbia separatista.

#19.1 Alejandro, Villadecans, 09/09/2020 - 15:20

Que va ellos seguirán echando la culpa a España

#18 COLAUista, Caracas - Barcelona, 09/09/2020 - 11:27

Quan camino pels carrers de Barcelona i veig que gairebé tots els hotels estan tancats, els restaurants mig-buits sense turistes... gairebé m'agafa un orgasme! (literal)

i no us preocupeu per l'economia, jo per exemple continuo cobrant de l'Ajuntament 4.000 al mes, tot va bé! amb la nova eco-economia multi-okupa super-guai-del-paraguai tot ser

#18.1 Els experts, Girona, 09/09/2020 - 13:40

Ningú pot negar que els manaires catalans actuals no son ens experts en economía (la seva): Han sabut fabricar (en el sentit literal) un muntatge idoni per als seus interessos a base de mentides, gelats de postre i habitatges gràtis esbotzant portes. No els va gens malament o sigui que poden patentar l'invent quan vulguin.