Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2021. 21:27h.

La independència és una "sacsejada"

Aragonès proposa una Catalunya "social, verda, feminista i democràtica"

La independència és una "sacsejada"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que "el país i el planeta necessiten" una "sacsejada". Ho ha fet durant el seu discurs a l'acte de lliurament de la Medalla d'Or de la Generalitat a Arcadi Oliveres, a títol pòstum, i a Josefina Castellví.

Aragonès ha manifestat que Catalunya necessita "impulsar les transformacions social, verda, feminista i democràtica" amb l'objectiu de poder "sortir de la situació actual i avançar més que mai".

"Cal saber escoltar, sumar i tornar a avançar Catalunya ha de poder superar la repressió i decidir lliurement quin ha de ser el seu futur com a poble, el seu futur polític, tal com desitja una àmplia majoria de la societat catalana", ha declarat el president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#29 Alex, BCN, 10/09/2021 - 19:25

El pais, el planeta, la galaxia, EL UNIVERSO, y la tercera dimension tambien!

#28 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 10/09/2021 - 17:15

És més!! Els nostres avis hi van lluitar per aconseguir aquests objectius!!

Quanta dignitat!!

#28.1 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 10/09/2021 - 18:04

Concretament, el meu avi, que era Cap del Moviment aquí a St. Higini, hi va lluitar molt contra el franquisme, a favor del feminisme (a través de la Secció Femenina) i contra l'especulació immobiliària i el deteriorament mediambiental a través de l'empresa de construcció sostenible de la seva propietat!!

Quanta dignitat!!

#27 joan, manresa, 10/09/2021 - 11:38

El Casal tencant ya la paradeta...,per no dir-les mes grosses i ser passats per la censura...---Sr. President....,Sr. Cigronet de secà.....,amb tanta sacsejada i de forma tan amplia...,li demanem per favor.., agafar-se fort a la trona.., no fos cas que aquest maremàgnum el porti aigües avall i se li perdi el rastre..,Compti amb las sacsejades

#26 FERRANOT, BARCELONA, 10/09/2021 - 10:06

Nada nuevo: el helado de postre todos los días. Lo bueno es que, sus acólitos, se tragan lo que les metan.

#25 Pepón, Bcn, 10/09/2021 - 09:16

Lo que necesita Cataluña para volver a la senda del progreso y la democracia sana es SACUDIRSE la ideología nacionalcatalanista. Pero eso es pedir mucho. Seguiremos aguantando y sufriendo las negativas consecuencias de una ideología del Siglo XX que tantas guerras originó. Paciencia.