Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2009. 14:21h.

"La independència no es fa fent proclames"

Josep Huguet replica Carretero

"La independència no es fa fent proclames"

Josep Huguet

El conseller de la Generalitat i dirigent d'ERC Josep Huguet ha retret a Joan Carretero, el líder de la corrent crític Reagrupament, la seva proposta de crear un nou partit indepdentista: "La independència", ha dit, "no es fa llançant-se a la muntanya i fent proclames". Huguet ha respost Carretero dient que la independència es fa governant i creant una acció de govern que creï identitat nacional.

També s'ha preguntat com es pot avançar cap a la independència sense fer un govern que gestioni directament peces com un turisme basat en la identitat i no en altres coses, o sinó es governa per garantir la cohesió social en un país que hi ha una recepció d'immigració enorme, o si des de el Govern no es promou que la economia catalana sigui internacional i no depengui del mercat espanyol. El conseller Huguet ha dit que "la independència no es fa llançant-se a la muntanya i fent proclames".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 luis, barcelona, 20/04/2009 - 09:03

CATALUÑA SERA INDEPENDIENTE CUANDO TENGA UN GOBIERNO QUE NO LES ROBE, ESTAFE Y EXPOLIE CON EL IMPUESTO DE SUCESIONES

#35 Pol, Pirineus, 20/04/2009 - 09:01

Nooooo, Es fa llepant els PSC!!!
Botiflers!!!!
JAJAJAJAJAJAAJAJAJA

#34 manel, moià, 20/04/2009 - 08:57

Mentre hi hagi un sol partit q es declari independentista, poca força tenim. Si a sobre el dividim pitjor. L'única alternativa és q aquests que lladreu tan feu q el vostre partit es declari independentista, pero clar, No Toca. nomes faltaria perdre vots

#33 josep, igualada, 19/04/2009 - 20:44

la independència no es fa fent proclames... i tampoc fent Montilla president i engreixant-se en dinars oficials... hauria de cudiarse senyor Huguet del menjar i de les paraules!.

#32 Montserrat, Barcelona, 19/04/2009 - 19:37

I participant en un govern que depen de Madrid, sí s'aconsegueix la independència? Au, va no intenteu enganyar-nos que ens hem fet grans. Seguiré la proposta de Carretero amb molt d'interés.