Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2009. 22:23h.

"La independència no és impossible"

"La celebració d'un referèndum és condició bàsica per avalar qualsevol acord de Govern"

El portaveu nacional de les JERC, Gerard Coca, recorde que "aquest clam social, els partits tenim l'obligació de transformar-ho en activitat política". En aquest sentit, "les JERC ens vam comprometre a marcar la celebració d'un referèndum d'independència el proper cicle com una condició bàsica per avalar qualsevol acord de Govern" i ha instat "a tots els partits" a "posicionar-se, clarament, sense ambigüitats, sobre aquest aspecte".

D'altra banda, ha manifestat que "la gent que ha participat en la jornada, ha comprovat que amb el seu vot tenen capacitat de canviar les coses i de tirar endavant projectes que, molts veien impossibles. Aquesta gent a partir de dilluns, no es quedarà a casa, i seguirà treballant activament fins assolir la independència dels Països Catalans".

Gerard Coca
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Alicantino, Alicante ESPAÑA, 14/12/2009 - 13:33

..cont... tan jovencito y con las lentejas aseguradas. 3) Tu memez, es extraordinaria. ¿A qué estúpido no se le ocurre marcharse a su casa después de este rotundo fracaso?. 4) hacéis una consulta en cuatro aldeas en las q gobernáis, y ni con esas..

#4 conustedes, un futuro corrupto, BCN, 14/12/2009 - 11:31

le llaman portavoz nacional ja ja ja NACIONAL oooooohhh qué chiste más bueno este niñato cuando sea mayor será otro corrupto más de los del oasis, eso sí, robará en català

#3 ¿independencia? nunca, es lo más posible, BCN, 14/12/2009 - 11:28

oye niñato, el clamor social no llega ni al 28 %. También es posible una colonia en Marte o tirarme a tu madre, es posible, sí, y mucho más posible es que la independenca os llegue nunca

#2 Pep Barracas, Barcelona, 14/12/2009 - 08:31

El menystenys perquè és jove o, senzillament, perquè no et veiem a tu el "careto"?

#1 ferran, Barcelona, 14/12/2009 - 01:35

I a qui li importa què digui aquest noiet?