Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2017. 19:13h.

La independència no té el suport de l'esquerra

Colau demana a Puigdemont que aturi la DUI després d'haver votat l'1-O

La independència no té el suport de l'esquerra

Ada Colau ha tornat a emplaçar a Carles Puigdemont i a Mariano Rajoy la necessitat de dialogar i actuar amb responsabilitat. L'alcaldessa de Barcelona ha demanat al president de la Generalitat que "tot i que té compromisos amb els seus votants i sent conscient que el principal responsable del bloqueig és el govern de l'Estat, aquest és un moment excepcional i no ens hem de precipitar".

Colau ha demanat a Puigdemont que no posi en perill l'autogovern de Catalunya i que s'escolti al que li diuen molts representants de la societat catalana. Així mateix, l'alcaldessa ha dit que "els resultats de l'1-O no poden ser aval per declarar la independència, però sí per iniciar un diàleg i una mediació internacional", recalcant que ella contribuirà a fer-ho possible. "És l'hora de construir ponts, no de dinamitar-los" ha assegurat.

L'alcaldessa també ha tingut un missatge per al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, en el que li ha demanat no només que no apliqui l'article 155, sinó que reverteixi la situació de l'autogovern català així com la retirada dels efectius policials. "Li demano que descarti aplicar l'article 155, que reverteixi la intervenció actual de les institucions catalanes i que retiri els efectius policials per iniciar el diàleg". L'alcaldessa ha fet extensiu el seu missatge a totes les formacions polítiques.

"Donem-nos temps per respirar, un espai pel diàleg, aquest no és només un clam ciutadà, ara no és el moment del xoc de trens, sinó del diàleg i d'imaginar nous camins". Per últim l'alcaldessa ha demanat tant a Puigdemont com a Rajoy que "no prenguin cap decisió que pugui suposar dinamitar el diàleg".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#36 pepe.----, andorra, 10/10/2017 - 13:28

si, y sigue sin poner pirulos en las ramblas, los ponen en los carrile bici, provenza entre marina y cerdeña, los pone debajo de su despacho, entre la plaza san jaime y san miguel e incluso los pone en las calle, calle san sebastian, pero no en las ramblas....Gracias al psc, en BCN disfrutan de esta trepa. Eso si, su tronco esta encantado.

#35 zeppelin74, bcn, 10/10/2017 - 12:14

Preocupat de Bcn que esta feta un desastre.

#34 Mohammed Alsebti, Sebta (Isbaniya), 10/10/2017 - 11:47

Estas "izquierdas" han llegado al punto de argumentar que la viabilidad económica del futuro estado secesionado podría pasar por convertirse en "paraíso fiscal"... maravilloso!!!.... hace tiempo que ando esperando que algún catalanista de izquierdas me explique como son posibles ambas cosas al mismo tiempo y oigan sigo sin recibir respuesta

#33 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/10/2017 - 11:07

Colau. La independentista que no apoya la independencia.
Es la herida por la que Podemos se desangra.

#32 JOSEP P., REUS, 10/10/2017 - 09:40

Qui es aquesta noia per demanar aixó ?, que es preocupi de l'Ajuntament, i deixi als altres fer la feina, a mes ,ella es una oportunista, va dir sempre per la T.V. i al programa del Cuni que ella mai es ficaria en política, que nomes era activista, ja veus, a xupat cadira, qualsevol deix la cadira ara, el sou no el deixarà.