Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2015. 16:51h.

La independència, segons Esquerra

ERC fa un vídeo comparant-la amb “la plenitud” de fer l’amor

La independència, segons Esquerra

Una imatge del vídeo de precampanya d'ERC

Esquerra Republicana (ERC) ha llançat aquest dijous un vídeo de precampanya 'És l'hora dels alcaldes i alcaldesses pel Sí” en què compara la independència de Catalunya amb “la plenitud” de fer l’amor.

El vídeo pretén ser una resposta “davant d'aquells que pretenen frenar el progrés social i nacional de Catalunya i diuen 'NO' a totes les iniciatives proposades per avançar en aquesta línia”, en referència a la sobirania.

Des d’Esquerra apunten que es presenten a aquestes eleccions com “la primera volta de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre” i “amb la convicció que cal assolir el màxim nombre d'ajuntaments amb una clara sensibilitat social i que sàpiguen estar a l'alçada en aquests moments històrics per al país”.

En aquest sentit, els republicans assenyalen que “dels nous ajuntaments naixerà la República catalana”. El partit de Junqueras presenta 715 llistes i més de 10.000 candidats a Catalunya.

Unes llistes que suposen el major nombre de candidatures presentades per ERC a unes eleccions en tota la seva història. Al conjunt dels Països Catalans el nombre de candidatures que presenta és de 794.

“Els nous ajuntaments sorgits de les eleccions del 24 de maig esdevindran la veritable força de canvi que des dels nostres pobles i ciutats impulsarà el nou país, contribuint a la justícia social, la regeneració democràtica i la independència de Catalunya”, afirma Esquerra.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#44 El azote de lo necios, Barcelona, España, 04/05/2015 - 16:14

Yo creo que la independencia en simil sexual sería que te metieran un puño por detrás y sin vaselina...... o sea algo muy indeseable, salvo para algún desviado.

#43 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 03/05/2015 - 08:27

Si Parlem deSexe cosa me encanta mes que parlar de Politica Dire que PODEMOS = PODEM Pateix una forta EYACULACION PRECOZ Me explicare beQue PERD FORÇA POLITICA Que ja no te la Potencia hi Força que tenia Es queLA Eyaculacion Precoz es molt dolenta te deixa sense força hi mes si marxen politics

#42 Català Emprenyat, Barcelona, 02/05/2015 - 20:42

Jo crec aqui el unic Sexe que tindran els Independentistes SERA EL ANAL Si per què nos ban a joder per derere ens donaran per el cul ens la tornaran fotre NO A MADRID SI NO C.I.U. Y E.R.C. no son de fiar cap dels dos mienten mas que PINOCHO ha ha ha

#41 Cesc, Badalona, 02/05/2015 - 18:29

Les 'sortides' d'ERC com aquest vídeo són el que em frenen de votar-los. Si us plau, creixeu una mica i convertiu-vos en un partit seriós.

#40 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, Valles Oriental, 02/05/2015 - 08:11

JOCrec queCARDAR Es unaCosa hi la Independencia es altras Lo que si Aburreix hasta un Mort esque Allarguin tan aixodel Procés Huban fer Fatal ban Fracasa el 9-N Ban Fracassa c.i.u. y E.R.C. Que perdi suport el Proces es culpa seva per allarga tan una cosa que ja tenia que esta fet hi ben fet