Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2012. 20:10h.

La independència va de debò

Mas, aclamat a peu dret a la plaça de Sant Jaume

La independència va de debò

Mas saluda Jaume Sobrequés

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat rebut a la Plaça de Sant Jaume per milers de ciutadans, entre els quals també hi havia polítics, entitats, intel·lectuals i representants de la societat civil catalana.

La plaça s'ha omplert de gom a gom de gent que corejava consignes independentistes i portava pancartes amb lemes com "Catalunya, un nou Estat d'Europa" o "Estem amb tu president".

Mas ha estat acompanyat per membres del Govern, la seva esposa i diversos representants del món cultural com Isona Passola, Ventura Pons, l'exsocialista Jaume Sobrequés, Vicent Sanchis, Salvador Giner, la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals i Xavier Rubert de Ventós, entre d'altres.

El president ha baixat a peu de plaça a saludar i tots els assistents han cantat l'himne nacional de Catalunya: Els Segadors.

Publicitat
Publicitat

118 Comentaris

Publicitat
#66 Josep Pages Canaleta Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 22/09/2012 - 02:21

Catalans i Catalanes ,cal mirar per primera vegada amb molts anys ,tenin molt nerviosos els del ESTAT Espanyol .Aixo nomes vol dir que Catalunya ba per bon Cami cap a la Catalunya LLIURE No volem cap MÉS TRAÏDOR ,que perjudiqui altra COP LA INDEPENDENCIA Nostre

#65 Alan, Barcelona, 21/09/2012 - 13:22

Xavier Sala Martín en su blog: "el primer gran responsable de la deuda de la Generalitat es la propia Generalitat". "En lugar de ahorrar, la Generalitat no solo dilapidó todos esos ingresos extraordinarios y temporales sino que gastó mucho más de lo que ingresaba" ¿Quien nos roba?

#65.1 Carlos, Madrid, 21/09/2012 - 13:51

No no, te equivocas, la Generalitat no tiene responsbilidad absolutamente de nada, es sólo una victma de España, además sus políticos son súper honrados, concretamente un 3% más honrados que el resto jajajajajjajaj

#65.2 joancatala, Castellbisbal, 22/09/2012 - 00:10

Tots ens roben! Aquí pose'm el llit i paguem el beure! Doble espoli! amb una mica de sort a part de ESTAT CATALÀ farem una bona neteja (de polítics, clar està) i ens posarem, com sempre, altre cop a treballar! Quan un Estat (Español) es nega a publicar unes balances fiscals, per algo serà!

#65.3 Sí, però també..., Alan manipules, 23/09/2012 - 11:58

Cert, les gràfiques eren estables fins el govern Montilla. Ara bé, Alanet, com saps i amagues, en Sala Martín TAMBÉ parla de l'insostenible espoli de Catalunya per part d'Escanya. Els espanyols sempre heu estat uns mestres en la manipulació. TVE per exemple. Per tot això marxarem.

#64 Xavi, Barcelona, 21/09/2012 - 12:41

No m'agrada cap himne per les connotacions nacionalistes, però com a demòcrata els respecto i no els menysprearïa. Ara bé entendria com a conseqüent que molts catalans espanyols ofesos amb les xiulades contra Espanya, xiulessin Els Segadors. Segons el nacionalisme catalanista: llibertat d'expressió.

#63 Xavi, Barcelona, 21/09/2012 - 12:26

Benjamin Franklin: ?Aquell que és bo inventant excuses, rarament és bo per alguna altra cosa més?.
Molts catalans encara esperem que partits i polítics catalans assumeixin públicament la seva responsabilitat en la greu crisi econòmica de Catalunya. El més fàcil i irresponsable és culpar Espanya.

#62 Xavi, Barcelona, 21/09/2012 - 12:01

Governant 7 anys, ERC (en Tripartit) arruïna Catalunya durant molt temps i culpen Espanya; durant 35 anys, CiU és també responsable actiu de la construcció d'un Estat del que ara no en vol saber res. Si aquests han de liderar una Catalunya independent, anem bé... Són de fiar? No per a mi.

#62.1 Taquipatto, Bcn, 21/09/2012 - 13:15

Per mi tampoc.
I també em fa patir que sigui CiU que porti la veu cantant. M'hagués agradat d'una altra manera que no pas una especie de continuació de la generalitat espanyola (està per veure) , pero aixi i tot apoio el procés, i sempre ens quedaràn les urnes.

#62.2 spanish, Madrid, 21/09/2012 - 13:56

CIU en dos anys ja s´ah endeutat mes que el tripartit en set anys, la culap de Madrid