Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2019. 19:47h.

La iniciativa de Borrell treu de polleguera l'independentisme

Roger Torrent afirma que la campanya Espanya Global “mai no podrà amagar els cops de porra”

La iniciativa de Borrell treu de polleguera l'independentisme

Josep Borrell

L'independentisme ha menyspreat la campanya Espanya Global des que el Ministeri d'Exteriors va publicar aquest passat dijous el primer vídeo de la iniciativa, titulat 'This is Spain', a través del qual personalitats de diferents àmbits professionals destaquen la “diversitat”, “pluralitat” i les “diferents llengües” de l'Estat.

Aquesta campanya, impulsada per la secretaria d'Exteriors, pretén contrarestar internacionalment el relat independentista i difondre entre l'opinió pública que Espanya és un Estat amb una democràcia consolidada i un sistema de llibertats garantit. El sobiranisme, però, ha desqualificat la marca Espanya Global titllant-la de “propaganda”.

El vídeo difós per Exteriors està protagonitzat per la presidenta del Banco Santander, Ana Botínd, el periodista, Iñaki Gabilondo; la biòloga María Blasco; la directora de cinema, Isael Coixet; i el cuiner José Andrés; entre d'altres.

El president del Parlament, Roger Torrent, s'ha adreçat aquest dissabte al ministre d'Exteriors, Josep Borrell, per afirmar que l'Estat espanyol “mai podrà amagar els cops de porra”. “Per molts milions que es gasti i per molts vídeos que faci, mai no podrà amagar els cops de porra ni la vergonya de tenir presos polítics i exiliats a l’Europa del segle XXI”, ha considerat.

Torrent, per altra banda, ha afegit que al judici de l'1-O “demostrarem la gran mentida que és tota aquesta farsa judicial”. “la Dolors, l’Oriol, la Carme, el Raül, el Josep, el Jordi, el Joaquim i els Jordis afronten un judici que ja sabem que no serà just i que encaren amb dignitat i el cap ben alt”, ha reblat el president de la cambra catalana.

59531-torrent.jpg

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 Didac B., Barcelona, 03/02/2019 - 11:28

Certament que aquest milhomes, el tal Torrent, te un nivell tant baix i miserable que només pot articular quatre paraules del seu minso vocabulari propi d'un ignorant. Tenir d'argumentar els cops de porra, que justament ells desitjaven i que precisament ells van posar a rebre'ls avis i nens petits mentre ell estava mirant-ho desde el despatx

#19 Declaracions fins al fart, Girona, 03/02/2019 - 11:22

Hem arribat a la conclusió que del que es tracta és tant sols de fer decloaracions: Tu en fas una i l'endemà jo la contraria, de pencar res de res, tot consisteix unicament en fer petar la llengua.

#18 Pepet, Sabadell, 03/02/2019 - 10:50

Jo que soc analfabet i el meu coeficient intel.lectual és lleugerement superior a la normalitat, sabia que l'1 d'Octubre hi hauria cops de porra a doju; això vol dir que el Govern no tan sols ho tenia clar, sino que buscaba el que va passar, omplint els col.legis d'infants i gent. Sou molt mala gent!

#18.1 Neferu, Barcelona, 03/02/2019 - 11:14

Cierto. Buscaban la foto y se la dieron. Lo mismo que buscan mártires y sangre y espero que NO se la den esta vez. Si ha de pasar, que sean ellos los que empiecen y NO nosotros; los constitucionalistas hemos de seguir plantando cara pacíficamente y con la ley en la mano.

#17 M. Pilar, Barcelona, 03/02/2019 - 09:41

Aiiixxxx, jove lleó, potser et cou una mica veure que ja no s'està disposat a aguantar els vostres deliris sense piular. Cops de porra? I guerra bruta per la vostra part! La veritat se sabrà molt aviat!

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/02/2019 - 00:11

Henry Kamen sobre el racistorra. Más claro el agvua.
https://www.elmundo.es/opinion/2019/02/02/5c546ba7fdddff2a6b8b461b.html