Publicitat
Política · 26 de Gener de 2022. 09:15h.

“La integració dels musulmans a França ha fracassat”

Santi Mondéjar, consultor internacional: “l'esquerra patirà una massacre a les presidencials franceses”

“La integració dels musulmans a França ha fracassat”

Santi Mondéjar

El consultor internacional Santi Mondéjar, que col·labora en diferents mitjans de comunicació, afirma que “la integració dels musulmans a França ha fracassat” el que explicaria, al seu parer, el fenomen Éric Zemmour, l'intel·lectual conservador que ha irromput a l'escena política i competeix per arribar a la segona volta de les presidencials.

Mondéjar (Sant Andreu de Llavaneres 1963) ha treballat trenta anys a l'estranger i col·labora en diversos mitjans de comunicació com Crònica Global, ABC i Economia Digital. Precisament en un article el passat mes d'octubre ja parlava del “desconcert” que havia provocat la irrupció del candidat presidencial en els partits tradicionals, sobretot d'esquerra.

En una entevista amb e-notícies, vaticina que Zemmour “no arribarà a la segona volta” perquè “ha comès diferents errors” i “ha caigut en les enquestes” però augura que “l'esquerra patirà una massacre absoluta” en referència el candidat socialista Jean-Luc Mélenchon o fins i tot l'alcaldessa de París, Anne Hidalgo, que no s'acaba d'enlairar a les enquestes i que va tenir fins i tot el suport de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

 

 

També qüestiona el menyspreu amb què s'ha tractat el Zemmour fins i tot des dels mitjans de comunicació, quan “ha escrit més de quinze llibres”. "Ha trencat un tabú: a França no es parlava fins ara d'immigració", tot i que recorda que "el 5% de la població és musulmana i el 10% dels joves menors de 15 anys".

D'altra banda, es mostra convençut que “l'Islam és un sistema polític incompatible amb la laïcitat”, una de les pedres angulars del sistema polític francès, i que des de la irrupció del candidat dretà “tots els partits s'han escorat a la dreta”.

Segons la seva opinió, l'Umma o comunitat musulmana “està per sobre de les nacions” perquè “un afganès o un algerià es consideren abans musulmans” i assegura que “la integració dels musulmans a França ha fracassat”. “Només cal fer una volta per les banlieues”, prossegueix en referència als barris allunyats de les grans ciutats. “A grans ciutats com París o Marsella hi ha guetos”, insisteix.

Santi Mondéjar també estima que “el multiculturalisme ha fracassat a tot arreu” i ha recordat aquella frase del president areglí Houari Boumedian segons el qual “conquerirem Europa amb el vent de les nostres dones”. “Els musulmans no s'integraran”, reitera.

Finalment explica que a Anglaterra, país on ha viscut molts anys, “hi ha àrees que es pot utilitzar la xaria -la llei islàmica- per a assumptes familiars”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 Yomismo, Sevilla, 26/01/2022 - 20:07

Garriga advierte de la islamización de Cataluña: ‘Si no queremos que se convierta en Francia, hay que tomar medidas ya’

https://gaceta.es/actualidad/garriga-advierte-de-la-islamizacion-de-cataluna-si-no-queremos-que-se-convierta-en-francia-hay-que-tomar-medidas-ya-20220126-1825/

#19 Yomisma, Deporaqui, 26/01/2022 - 19:15

No es cierto que sean el 5% de la población, hay 6 millones de musulmanes franceses y 8 millones de musulmanes extranjeros, o sea son el 20% de la población.

#18 joan, manresa, 26/01/2022 - 16:52

tinu.)nomes la dels seus tam-tam..,i la seva ideologia anarquista.,aquesta immigració no ve per ella...,"La porten..",las finalitats es prou sabuda i apartada del seny nostre..,un musulmà será sempre musulmà..,i será ell qui imposarà la seva manera de ser..,ya es pot veure en el dia a dia...,qui vàrem estar a Sidi-Ifni i a altres llocs u sabem

#17 joan, manresa, 26/01/2022 - 16:45

La " Colla de la tertulia" enceta la seva tarde des de " Can Mingo", a Moro-L'andina..----Cal llegir amb molta cura i gran interès las declaracions d'aquest senyor,,en Santi. Diu veritats tant grans com la Sagrada Familia...,la integració musulmana es una quimera..,nomes está abonada per quatre desequilibrats sense cap experiencia real, (con

#16 lliuredenacionalisme, barcelona, 26/01/2022 - 16:22

Principalment el problema amb l'Islam el tenim a Catalunya. En un territori molt petit concentrem el 25% de la immigració musulmana d'Espanya. I això es nota quan vas a altres ciutats espanyoles de fora de Catalunya on se'n veuen poquíssims. La Fundació Nous Catalans n'és la responsable, fou creada per substituir la immigració hispanoparlant