Publicitat
Política · 23 de Maig de 2022. 09:58h.

"La integritat d´Espanya és un fet irrebatible"

Un dels presumptes contactes russos de Puigdemont nega el suport a la independència

"La integritat d´Espanya és un fet irrebatible"

L'exdiplomàtic rus, Nikolai Sadovnikov, explica en una entrevista a El Periódico que no recorda si quan va arribar a Barcelona l'octubre del 2017 el van portar a reunir-se amb l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, perquè va passar “covid bastant greu” i no es recorda de res anterior al 2020. “Catalunya no m'ha interessat mai”, sosté.

Sadovnikov remarca que els seus contactes catalans li deien que “calia reconèixer Catalunya” però que per ell “la integritat d'Espanya, així com la integritat de Rússia, és un fet irrebatible. Qualsevol separatisme serà condemnat per Rússia”. “Donar suport als catalans… que Déu em salvi! sobretot, tenint en compte això de Txetxènia”, afegeix.

Igualment remarca que “els russos no seran mai els primers a reconèixer la independència de Catalunya”. També deixa clar que la presumpta ajuda militar russa amb què alguns independentistes comptaven “és totalment de bojos”.

“De debò creu que el nostre govern rus és tan ximple? En aquella època quan veníem gas a Europa, quan teníem molt bones relacions, quan tot estava tranquil, i de sobte el nostre govern va i ofereix a una insignificant Catalunya el seu exèrcit i cinc-cents mil milions d'euros? De debò pensa que algun ximple es creurà aquesta estupidesa? Això ni tan sols és absurd, és una bogeria”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Masias , Mis posaderas, 24/05/2022 - 11:49

De raza le viene al galgo

Para ser espía como para ser nacionalista hay que ser muy mentiroso

#11 Alejo, BCN, 24/05/2022 - 02:01

' una insignificante Cataluña' aqui les dejo lo que el resto del mundo tambien piensa. Para que no se crean el ombligo del universo.

#9 Uno, Una, 23/05/2022 - 16:53

Sí, hombre: Te van a reconocer los espías rusos lo que se traían entre manos...

#8 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 23/05/2022 - 13:22

Eso no era covid, ese tuvo una infección de Polonio. Porque para tachar a Cataluña de región insignificante hay que estar hasta las trancas. Qué extraños líquidos moverán en el sótano del caserón de Waterloo. Qué coño hará el mocho con la bata de la pastelería en el laboratorio.

#7 Juan Carlos, Málaga, 23/05/2022 - 11:03

"De verdad piensa que algun tonto se va a creer esta estupidez? Jajajajajajaja... se vé que el señor Nicolay no conoce a los indepes.