Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2019. 17:10h.

La JEC barra el pasa a Junqueras

La Junta Electoral no restitueix la seva candidatura

La JEC barra el pasa a Junqueras

La Junta Electoral Central (JEC) ha rebutjat aquest divendres el recurs d’Oriol Junqueras per restituir-lo com a candidat d’ERC per Barcelona en les eleccions d’aquest diumenge. L’organisme electoral argumenta que el líder dels republicans és “inelegible” per la condemna del Tribunal Suprem a 13 anys de presó.

“Aquesta persona ha estat també condemnada mitjançant sentència ferma a penes de privació de llibertat que està complint en aquest moment”, afirma la resolució. La JEC també esgrimeix que la proclamació dels candidats és “un acte ferm” sense que “pugui ser revisat en aquest moment per la Junta Electoral”.

La JEC respon així al recurs que Junqueras va presentar aquest dijous per tornar a ser cap de llista d’Esquerra argumentant que encara no està inhabilitat, perquè el Suprem havia condicionat la inhabilitació a la resolució que ha de fer la setmana que ve el Tribunal de Luxemburg.

Per altra banda, la defensa de Junqueras presentarà un recurs davant el Tribunal Suprem contra la decisió de l’organisme electoral. També n’ha presentant un altre sol·licitant la seva llibertat al·legant que la presó provisional va acabar el 2 de novembres, sense que el Suprem sol·licités la seva pròrroga.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Irene, Bcn, 10/11/2019 - 17:32

Si realment ets cristià, comença per reconèixer el mal que has causat a milions de persones, i demana perdó, humilment. Et pot la supèrbia del Poder Polític catalanet.

#6 Galba, Barcelona, 09/11/2019 - 18:03

Molt que es fiquin la amnistia per el cul, que Catalunya no te rei, que a Espanya no hi ha divisió de poders, que cal desobeir al TC i al TS,de revolta pacifica, etc. pero el tarat aquest no deixa de recorrer als tribunals que diu desobeir demanant que li rebaixen els anys de presó. De debò algu amb dos dits de front se'l pot creure?

#5 Truquo, Gotham, 09/11/2019 - 11:32

Los argumentos de este señor superan lo bizantino.

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 08/11/2019 - 19:20

Este cinico y mentiroso compulsivo solo pretende calentar a la parroquia, tenerlos bien tensionados, tension, mucha tension.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/11/2019 - 19:10

Al Colomines li posen les banyes, el Toni Soler fent el caragol, las Locas del Coño de la CUP a Madrit a veure mon i atiparse de cocidito i cochinillo durant 4 aneyts a costa del regim del 78, el Rufian convertit en el Rodolfo Langostino catala i Fray Botijo de LLedoners amenaçant i echando males de ojo a tort i a dret

I la del 012 buscant novio

#3.1 Irene, Bcn, 10/11/2019 - 19:34

Fray Botijo y las Locas del coño.... Ja ja jajajajaja jaja, me parto....