Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2008. 23:08h.

La JNC compara Catalunya amb la lluita pels drets civils

Les joventuts de CDC expliquen a turistes "la voluntat d'esdevenir un Estat"

La JNC compara Catalunya amb la lluita pels drets civils

Imatge de la campanya

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), les joventuts de CDC, ha portat la seva campanya d'estiu a l'aeroport de Girona i les platges de Blanes. Una vintena de militants han repartit més de 2.000 fullets i un miler de xapes amb el lema We shall overcome per a explicar "la voluntat esdevenir un Estat independent dins la UE". Enguany la campanya ha escollit aquest lema conegut internacionalment i que va esdevenir emblema de la lluita pels drets civils a la dècada dels 60 per reivindicar "la nostra voluntat com a poble i denunciar la injustícia que exerceix l'Estat espanyol sobre Catalunya".

El vicesecretari d'Acció Política, Gerard Figueras, ha explicat que la campanya seguirà durant aquest agost a les diferents festes majors i diades castelleres com ara el 8 d'agost a les platges de Calafell, el Vendrell, Vilanova i la Geltrú i Sitges; el 16 a la festa major de Gràcia; el 30 a la diada castellera de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès i el 30 i 31, pujada a la Pica d'Estats amb motiu del centenari de l'Estelada, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 PEPILLO GRILLO, BCN, 04/08/2008 - 18:03

Vuelven a resurgir de sus cenizas los fantasmas de la vieja Europa, los nacionalismos,que provocaron, entre otras la 1º y 2ª Guerra Mundial Siembran el ODIO por doquier.Se vuelve al sentimiento primario de la raza humana: EL DE PERTENECER A LA MISMA TRIBU

#15 roger, gavà-mar, 04/08/2008 - 09:05

els guiris que venen a casa nostra busquen precisament això, passar uns dies de festa, relaxar-se i no crec que vinguin massa preocupats per l'expoli, el 3% o si la minyona té el nivell C o si Eto'o fa castellets.. quin país...

#14 roger, gavà-mar, 04/08/2008 - 09:01

l'estiu, la millor epoca de l'any per anar a la platja, fer la paella amb la famiília, relaxar-se, llegir aquest llibre que tenies oblidat, coneixer gent. I els joves patriotes repartint papers als aeroports.

#13 Carles, Girona, 04/08/2008 - 08:41

Jordi Pijoan (Vic) Com a ex-votant d'ERC ja he vist a qui heu escollit per negociar el finançament i l'estatut. Si volem la independència, millor que ERC desaparegui aviat.

#12 Jordi Pijoan, Vic, 03/08/2008 - 19:16

Com a militant d'ERC penso que si CDC fos tan explícita en el sentit de tenir estat propi, podriem fer molt camí junts, fins la victòria final.