Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2008. 13:50h.

La JNC convida a dimitir

Lliura una carta per als magistrats del Tribunal Constitucional

La JNC convida a dimitir

Membres de la JNC davant la delegació del Govern espanyol

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha enviat una carta als onze magistrats del Tribunal Constitucional (TC) convidant-los a dimitir dels seus càrrecs. La JNC ha lliurat aquest divendres "la seva pròpia carta de dimissió, en la qual només hi falta la signatura" als membres del TC.

Gerard Figueras, president de la JNC, considera que trenta anys després de l’aprovació de la Constitució, el TC "es troba plenament invalidat per la tasca per la qual va ser creat. Avui el Tribunal Constitucional, lluny dels principis pel qual va ser creat, és un òrgan polititzat, utilitzat pels dos grans partits espanyols per interessos electorals i al servei d’una harmonització autonòmica que no preveu la mateixa Constitució".

Figueras posa de relleu que els dos grans partits espanyols demanen al TC "que vagi contra la voluntat del poble, concretament del poble de Catalunya, jutjant un Estatut que democràticament ha estat votat en referèndum".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Andreu, Bcn., 05/12/2008 - 22:15

Por favor, si usplau. Col.loquin a aquest joves, ja no tan joves, com interins en la Gene. Façin el que vulguin amb ells, però que deixin de fer el pallasso. Son patètics.

#5 oooh, Reus, 05/12/2008 - 19:55

El de la dreta és el Manel Armengol!!

Quin tros d'hooome!

#4 Cassasses, Tarragona, 05/12/2008 - 19:50

Que l'Estatut serà en molta part inconstitucional, segur. Que el TC ho pot declarar així, és conforme a Dret (encara que el Poble de Catalunya ho hagi refrendat). I si volem anar més enllà de la Constitució ens cal la INDEPENDÈNCIA. Anem-hi!

#3 Albert, Igualada, 05/12/2008 - 18:29

Aplaudeixo l'actuacio de JNC, la politica mai hauria d'estar per sobre de la justicia, i ara es la justicia que esta a disposicio dels politics. On arribarem a parar

#2 Amic de l'Ariel Santamaria, Reus, 05/12/2008 - 18:15

El de la dreta és en Manel Armengol, ex porter del Reus d'hoquei i que actualment viu a Sarbalona?

Iepa! Animu!