Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 00:08h.

La JNC 'copia' la sèrie de Dagoll Dagom per a les europees

Les joventuts de CDC elaboren una campanya de suport a Ramon Tremosa amb el lema “Oh! Europa”

La JNC 'copia' la sèrie de Dagoll Dagom per a les europees

Artur Mas i Ramon Tremosa durant la presentació de la campanya

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha elaborat una campanya de suport a la candidatura de Ramon Tremosa amb l’objectiu d’explicar "la importància de les eleccions europees també per als joves i lluitar d’aquesta manera contra el desconeixement i la llunyania que generen les institucions europees".
 
La JNC ha escollit el lema “Oh! Europa”, que coincideix amb el títol d'una sèrie de Dagoll Dagom que s'emetia per TV3, amb la voluntat de cridar l’atenció i generar curiositat als joves. “Saps que més del 70% de lleis que ens afecten provenen d’Europa?”, explica el cartell de campanya per afegir: “No creus que això t’afecta?”.
 
La JNC considera que el 7 de juny Catalunya "es juga demostrar que és nació i que per tant, pot defensar els seus interessos de manera directa a Europa, o bé que és una regió, i que per tant, els seus interessos estan relegats per darrere d’altres interessos". La JNC destaca "que si Catalunya vol ser nació, és necessari que el 7 de juny Convergència i Unió obtingui molta força a les urnes, ja que si el catalanisme no es mobilitza i aglutina el vot en una sola força, l’espanyolisme de PSOE i PP serà el que guanyarà i serà el que decidirà pels catalans".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Miqui, LF, 12/05/2009 - 10:23

Innovant, com sempre es fa a CIU !!!! Viam com va aquesta campanya....El vot ja el tinc decidit però no tinc gaires ganes d'aguantar 15 dies de campanya. Es fan pesades !!!!