Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2012. 18:54h.

La JNC demana pactar amb Esquerra

"I trencar amb els qui asfixien el país"

La JNC demana pactar amb Esquerra

Imatge de l'acte

El Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya, reunit a Manresa, demana "construir una aliança amb aquells qui volen la clau de la caixa per a Catalunya i trencar amb els qui asfixien el país".

La JNC plantejarà en les properes setmanes una campanya per explicar i exigir el pacte fiscal: "cada cop som més els catalans que diem 'volem els nostres diners', com a única sortida a la crisi, a les polítiques només d'austeritat i als atacs de l'Estat espanyol".

Segons Figueras, "l'única nació artificial és aquella que necessita AVEs on no hi va ningú, aeroports fantasma o reprimir altres llengües per autoafirmar-se". El president de la JNC creu que si el pacte fiscal fracassa, la pervivència de la nació passa per donar la paraula al poble de Catalunya per tal que pugui expressar-se nítidament sobre l'Estat propi i fer un acte de sobirania com a país.

En la seva intervenció, Josep Rull ha volgut convidar als joves perquè siguin exemplars, en conducta i en valors, perquè només des de l'exemplaritat siguem capaços de guiar el país cap a l'Estat propi.

El Consell Nacional ha aprovat "rebutjar i condemnar els pressupostos de l'Estat del 2012 per a Catalunya, que castiguen el país tant pel que fa a la retallada d'inversions com els deutes pendents amb Catalunya".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 angel, cardedeu, CATalunya, 29/04/2012 - 23:39

No nomès amb ERC, amb DCat, SI, CUP, RCat, ...... la uniò fa LA FORÇA. !!*!!

#3 jajajjajaaaaa, Barcelona, 29/04/2012 - 13:32

jajajaajjaajajaajjaaj sabeu que us dira Trias, Mas i el sector negocis de CIU, que molt be noiets, que ara no toca, be no toca mai, pero ara menys, jajajajjajaaaaa

#2 Quim, Pineda de Mar, 29/04/2012 - 09:25

Tenim grans professionals a Catalunya!
Els grans economistes del país vénen a dir que primer cal salvar el país per després poder fer polítiques d'esquerres o de dretes.
Sense els nostres recursos no hi ha polítiques socials a fer.

#1 Ramon, Barcelona (Barcelonès), 28/04/2012 - 22:14

el vostre govern ja prepara una multa per als que es neguen a pagar els peatges, molts d'ells votants de covergència, mireu si us fan cas

#1.1 angel, crdeddu catalunyaaaa, 29/04/2012 - 23:40

Vergonyòs senyors del CiU vergonyòs, sou mès anticatalanistes que el PP.