Publicitat
Política · 13 de Maig de 2009. 14:40h.

La JNC equipara PSOE i PP

Reparteix aquest vespre a Mestalla 5.000 postals amb el lema 'El 7 de juny, si tu no hi vas, ells decideixen'

La JNC equipara PSOE i PP

La postal de la JNC

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) aprofita la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club a València per "incentivar la mobilització de l'elecotorat nacionalista a les properes eleccions europees". Les joventuts de Convergència repartiran 5.000 postals amb el lema El 7 de juny, si tu no hi vas, ells decideixen. El material s’ha editat conjuntament amb les EGI, joventuts del PNB, i el Bloc Jove, joventuts del Bloc Nacionalista Valencià.

En la postal s’hi veu José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy en primer terme, i José Montilla i Patxi López en segon terme, i ha estat editada en català i euskera. "L’objectiu d’aquesta campanya, que s’inicia avui a Mestalla, però que tindrà continuïtat durant tota la campanya electoral, és conscienciar els catalans que si el 7 de juny no acudeixen a votar per una força catalanista majoritària com és Convergència i Unió, els dos partits espanyolistes, PSOE i PP seran els que decidiran en noms dels catalans, i en conseqüència, els interessos de Catalunya a Europa quedaran arraconats per d’altres interessos", segons ha indicat la JNC.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jaume, Vilafranca, 13/05/2009 - 21:11

La JNC hauria d'abandonar CDC i entrar amb el Reagrupament de Carretero

#5 Antoni, Terrassa, 13/05/2009 - 19:14

Us imageniu viure sempre així? que tu estàs amb una taula informativa al carrer parlant de sobiranisme i els teus pares polítics estan amb un hotel pactant acords? per això les les anomenen estrinyides. Pobre gent! Jo d'ells em dedicaria a una altre cosa

#4 Antoni, Terrassa, 13/05/2009 - 19:09

Les joventuts de CIU a casa meva les anomenen "les estrenyides", perquè sempre els veus com a molt sobiranistes-indepen...i a l'hora els seus dirigents sempre busquen al PP o al PSOE per donar suport. Ara si no fos pel Estatut estarien amb PP.

#3 arnau, manlleu, 13/05/2009 - 18:29

un cop més cal felicitar la JNC

#2 Cris, Mataró, 13/05/2009 - 18:17

Com es nota que a la JNC no tenen bons creatius.