Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2009. 20:28h.

La JNC es fa independentista

Les joventuts de Convergència rebutgen "seguir buscant l'encaix amb Espanya"

La JNC es fa independentista

L'escola d'estiu de la JNC s'ha celebrat al Solsonès

El president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Gerard Figueras, defensa que el compromís de construcció nacional "passa ara més que mai per no seguir buscant l’encaix a Espanya". “La JNC farà una defensa ferma del futur, fidels a un compromís mil•lenari. Espanya no ens vol i si ens vol és per pagar. Per tant, cal treballar per la llibertat plena.”, ha manifestat Figueras en el marc de la clausura de la 27a Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas, celebrada aquest migdia a Riner (el Solsonès).

Aprofitant la presència del president de CiU, Figueras també ha volgut felicitar Artur Mas per la decisió de dir “no” a l’acord de finançament entre el tripartit i el PSOE. “Ens agrada la fermesa de dir no quan cal, aquest no és l’acord que necessitem”, ha explicat el President de la JNC. Per Figueras, l’acord “hipoteca tots els joves del país” i lamenta que el tripartit “no hagi fet valer la seva força i que hagi primat els seus interessos propis”.

El president de les joventuts de CDC ha estat especialment crític amb les joventuts polítiques dels partits del tripartit, ja que no han defensat els joves catalans: “Ara no són joventuts polítiques, són joventuts governamentals”. Figueras també confia que una victòria d’Artur Mas l’any vinent es pugui redreçar el mal acord actual: “Esperem que aviat poguem demanar el compliment per invertir aquests diners en els joves perquè en el futur puguin conduir el país”.

Gerard Figueras també ha deixat clar que, en la seva opinió, Convergència és la millor eina per a la construcció nacional de Catalunya: “Volem fer plegats camins per generar il•lusió i defensar els interessos de Catalunya. Renovem el compromís amb Convergència per fer realitat el nostre somni a partir de petits passos. Fem del nostre somni un camí de realitats”, ha conclòs el President de la JNC.

La JNC ha celebrat des de dijous i fins aquest diumenge la seva 27a Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas, que enguany, ha portat per títol “Cruïlla de present, camins de futur”.

Veure foto de grup

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 Ramon, Barcelona, 27/07/2009 - 14:44

Esquerra voldrà fer creure que tot ha estat una estratègia per forçar Convergència a radicalitzar el discurs. I una merda. No cola, traïdors. L'únic que preteníeu era trinxar-la i repartir-vos les restes amb el partit que ha fet més mal a Catalunya.

#44 Dídac, arcelona, 27/07/2009 - 13:43

Doncs ho tenen difícil, ni a Reagrupament ni a les CUP els deixaran entrar a militar.
Per tant no els queda altre sortida que seguir sent el sarrell de panatló curt de l'unionisme català.

#43 Del centre, Sant Pol, 27/07/2009 - 13:19

L'estupidesa i socialisme (perdoneu ja sé que són equivalents) del que es firma CCC només és comparable a una falta enorme de neurones.

#42 pilos, girona, 27/07/2009 - 12:38

en aquet pais tot son paraules i collonadas la dura realitat es que no hi cap partit ni erc ni ci que treballi per la independencia nomes tenim carretero

#41 amoscaciques, girona, 27/07/2009 - 12:35

Les JNC...ara van d´independentistes? no és cap novetat que aquests nens rics ara es facin els milhomes...el q passa, és q llavors arriben a CIU...i es tornen regionalistes...jajajajaj